Ounz ty jo! ![]()
Jídlo a vaření
Babovka z novej formy do prace.

Janulik03 Ta je krásná ![]()
Janulik03 teda ja sem lezu ze se strudl posunul a ty sem das tohle!! To je zrada jako!!
Vcera jsem mela na veceri super rychly krevety (jen maslo, olivac, cesnek a zastriknout bilym vinem, sul pepr) plus grilovany chrest, super to bylo a raz dva hotovy.
0zero7 strudla je uz na pohlad famozna.
Tvoj recept vyzera tiez paradne, hned by som si dala dnes na veceru, ale krevety by som musela niecim nahradit, ty tam mas urcite skvele.
Babovka dufam ze bude dnes chutit
Janulik03 Kdyby nechutnala (jak můžeš o něčem takovém vůbec uvažovat!), sem s ní.
Sweet Potato tebe upečiem zvlášť
Janulik03
úžasná!
Janulik03 pěkná bábovka ![]()
Ounz a dáš recept na to tažený těsto?
já mám recept ještě od mojí babičky, trik spočíval v přidání vařicího mléka - tak bych to chtěla porovnat...
38 dkg hl.mouky
7-10 dkg másla
1 celé vejce
1 vanil.cukr
1 prášek do pečiva
2 dcl vařicího mléka
150°, 30 min. (je to na dvě "nohavice")
RoSa hele nevim jestli z hlavy to dam..125 ml vody v ní rozpustit špetku soli, 2 lžíce másla, v tom rozkvedlat vejce. Nalít do 400 g hl. mouky a uhnětat těsto. Rozdělit na dva bochánky a nechat půl hodky pod teplou mísou odpočinout. Pak na pomoučené utěrce rozválet trochu a rukama vytáhnout do finální podoby, až je to průhledný
edit: lžíce octa do ty vody!
Ounz jo, s tím octem a přiklopený teplým hrncem jsem taky dělala, to je skvělý těsto - díky za připomenutí ![]()
RoSa no, to je to tažený..
Janulik03 Mas alergii na krevety nebo proc? A nebo asi, ze nejsou cerstvy? Ja kupuju nejvic zamrazeny syrovy, daji se i cerstvy, ale ne uplne na kazdym rohu. Zrovna premyslim, jestli v so na veceri steak nebo tunaka. mnam.
jsem na něj měla chuť už pěkně dlouho:-)

viktorka_od splavu taky bych si dala a prosím bez slehacky.
Tak Betty ale jsou tam ořechy, neva?:-) nejvíc miluju ještě teplej
viktorka_od splavu ořechy,rozinky v pohodě.
A dnes jdeme na hasičský bál. Nebudu mít dlouhý šaty, tady se tomu taky říká tancovacka. V dlouhých tady nechodí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY