Potrefenáhusa no, zajímavý. Že se ředkev přidává do asijských polívek, sem věděla, ale myslela sem, že je čerstvá. Já mám velkej nedostatek, kterej musim napravit, ještě nikdy sem neměla pho bo apod, chtěla bych ochutnat, ale mám dojem, že se tam přidává citron a zázvor a já nevim, jestli sem cílovka..
Jídlo a vaření
Ounz seš určitě cílovka!!! ![]()
Potrefenáhusa no tak já to půjdu zkusit ![]()
akorát bacha, vzniká závislost, nevim, co do toho sypou (možná glutamát :-))
Potrefenáhusa tak uvidíme ![]()
Se musim priznat...nechutna mi cizrnovy salat od veganotic, redkvicky v solenym masle od cuketky a ani nakladana cibule! Baleni lahudkovyho drozdi letelo do kose jednou pouzity...uz odmitam.podlehat davu a nic zde kolektivne oblibenyho uz nekupuju a nevarim. Jo a zdravim @mutziputzi , kolektivni kokony jsem na sobe taky za celej rok nemela ani jednou :D
ale teda míchaný vejce s ředkvičkama taky neznam a ani nemám úplně představu, to se dělá podobně jako květák na mozeček?
Normální míchaný vajíčka, akorát se přihodí ředkvičky na kostičky. Mně teda nechutná ani květák na mozeček. Asi jsem proti zelenině s vajíčkama zaujatá plošně ![]()
coralline aha, no ředkvičky si nadále nechám pro konzumaci mimo vejce..
Já jsem jedla ředkvičky upravené jako smaženice z hub, což vlastně tomu květákovému mozečku není daleko, a bylo to dobré.
coralline nebo na plátečky. a mně to chutná. Ale ono není moc toho, co by mi nechutnalo ![]()
dynda zajímavý, co všechno lidi usmaží ![]()
Zarinya některý věci radši uchovat jen ve vzpomínkách ![]()
Ounz asi tak.:-)
Jo, to bude něco jako každý jídlo se dá vylepšit kečupem.
dynda to ale fakt dá ![]()
dynda haha, to mi připomnělo jak sem onehdá koukala na dva díly takovýho toho pořadu na streamu, jak nás vidí cizinci, ochutnávali španělskýho ptáčka a Australan tam dlouze vykládal, jak on velmi dobře vaří a tak, pak to ochutnal, a požádal o kečup ![]()
Já proti kečupu vůbec nic nemám, ale už docela dlouho pozoruju, že kupuju nejmenší balení a vydrží v lednici hrozně dlouho. Asi doma málo vylepšujeme.
Ounz já si vod toho jednoho dilu musím furt dávat koňakovou špičku, i když ji moc nemám rada ![]()
Potrefenáhusa ale jedine kecupem z M&S :D ten jim na kila... a konakovou spicku jsem nikdy nemela rada, ale ta od Skaly...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY