Karja ty pro dceru jsou osvědčený, i že jsou fakt hned měkký, ale cuketka bude mít určitě taky dobrý a prověřený
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa Cuketka ma taky hned mekky, ale moc ni nejedou, si prave pamatuju, ze vloni mi hrozne chutnaly samotny,letos jsou prumer. Ale mam taky semlety jiny koreni, tak kdovi kdovi
Dnesni vecere (a davam ji sem, protoze jsem vztekla. Manzel mi rekne, ze uz mam jit varit, protoze plati a kdyz davam maso na panev, napise mi, ze tam jeste sedi. Grr)
Salat co dum dal (rajcata, paprika, okurka, zbytek ledoveho), bramborove placicky, kure, medovo-horcicny dresing.

Moc se mi líbí tyhle stránky na Instagramu. Kdyby mi někdo tak chtěl vařit. Většina je teda rychlé a jednoduché vaření.
Renusatko krasny!
taky bych jedla s chuti.
v týdnu sem si koupila čokoládu a teda je fakt super. s kávou po jídle..

máte nějaký oblíbený osvědčený recept na marinádu (grilovaná kuřecí křidýlka/stehýnka)? ráda bych zkusila něco nového...
jo a někde jsem snad četla, že je dobré přidat do marinády jogurt... neni to blbost? nepřipálí se to pak?
RoSa Já jogurt občas přidávám a žádný problém to nedělá, většinou ho kombinuju s kari nebo nějakým indickým kořením. Jinak já nikdy nemarinuju podle receptu, ale většinou kombinuju med nebo sladkou sojovku s něčím ostřejším (zázvor, chilli nebo tak něco...).
Renusatko Vypada to krasne, mne by stacilo, kdyby mi nekdo nosil takove nakupy potravin pravidne domu a rekl, co z toho mam udelat. Musime se tady teda spojit minimalne tri a dame to!

cvičný mazanec
RoSa přidat jogurt je něj. Maso pak je šťavnaté.
Nejlepší jsou ale jogurtovy rizky![]()
To je asi prilis odvaznej napad prevazet Pavlovu skoro 2 hodiny autem, co? Myslela jsem, ze bych ji v krabici dala do te chladici tasky, ale I tak je to asi takove osemetne co?
Karja jako vydrzi, ale nejlepsi je slozit ji na miste. Bude vypadat i chutnat lip.
Naopak, když to složíš až na místě, je to ideální dort na převoz. Sice teda nejsem úplně fanda do nahrazování ingrediencí, ale tady se nám hrozně osvědčil řecký jogurt místo slehačky, to pak odpadá i to šlehání ![]()
Dneska první letošní chřestovou polívku, ani jsem ji nestihla vyfotit
miluju chřest!!!!
Vilemina u nás dnes taky, z vlastních zdrojů:-)
(bane kecám, z koupenýho, tahle troška byla jen na okrasu:-))

Dadoo tvoje jogurtove řízky jsem už párkrát delala. Výborný.
Karja zoufale se ti snazim to vsechno sepsat, ale z mobilu nemuzu dat ani odkaz, ani fotku
kazdopadne ten recept, co pouzivam, dava cukru tolik, aby to bylo 2x vaha bilku. Taky je idealni dat mix mouckoveho s krupicovym, ale staci jen mouckovy. No a susit co nejdyl, samy se odlepi od papiru. Nejvic se mi dari delat vic malych, nez jednu velkou. No a krem delam vetsinou mascarpone se slehackou, neoslazeny, navrch s ovocem.
711990 Sakra, ja prave myslim, ze se mi nepovede odhadnout velikost toho korposu, aby to bylo akorat. Tak diky s mascarpone je to dobra vychytavka;-))):
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY