Ounz taky jsem pár dílů viděla a snad tam nebyl jednou jedinkrát Australan, který by nefrflal. Co oni tam jedí, stejky z klokana s hranolkama a kečupem?
Zato ten chlapík z Mauritia, ten sežral všechno s nadšením.
Jídlo a vaření
Kokoska jj, australan je trochu na ránu, ten frflá pořád, i když s tím kečupem myslím i on uznal, že to úplně nevylepšil, a ten z mauritia chce polaždé přidat, ten sní všechno a chutná mu to... oni vůbec někteří tam mají takové hlášky, že člověk neví, zda se smát nebo ťukat na čelo :-)
Kokoska jj, australan je trochu na ránu, ten frflá pořád, i když s tím kečupem myslím i on uznal, že to úplně nevylepšil, a ten z mauritia chce polaždé přidat, ten sní všechno a chutná mu to... oni vůbec někteří tam mají takové hlášky, že člověk neví, zda se smát nebo ťukat na čelo :-)
Potrefenáhusa tak ten sem zrovinka neviděla, ale viděla sem díl s povidlovou buchtou (američanka děla, že oni mají tu history a sladký umí nejlíp
)
Ounz jj, ten byl taky dobrý... já si vždycky říkám, že jim to nemusí chutnat, může to pro ně být něco dost exotického, ale ty kecy okolo někdy ... :-)
a teď jsem koukla na dva díly, kde se jich ptají na čr, na známé osobnosti a na čr obecně... obecně moc neperlili, ale upřímně, nebyla bych na tom líp ptát se mě na jejich zemi, ale u těch osobností jsem celkem koukala ... ne, že neznají české osobnosti (u jejich zemí bych byla taky ztracená) ale koho k nám občas přiřadili :-)
Kokoska jj, to je pravda, Australan frflá! A na všechno leje kečup nebo bbq omáčku :)
nolita no, všeobecný rozhled, v tom mám taky rezervy
v některých těch zemích.
no ale tyhle díly sem neviděla, dík za tip
V posledním dílu dostali ochutnat smažený květák a dokonce i Australan ho pochválil, ani kečup nechtěl :o)
Mne se hodne libil dil, kde ochutnavali makovou buchtu, jak se vetsina z nich bala, jestli to neni nelegalni, nebo je to nezdroguje
I kdyz kdyby mne nekdo naserviroval jidlo, ktere mam ve skatulce "drogy", nebo "jedovate", taky bych byla obezretna ![]()
Myrtila
To bylo dobrý, jak ten tuším Ind? byl zklamaný, že to nemá žádné pořádné účinky.....ale fakt je, že Japonci si tady maková pole fotí jako kuriozitu.
Myrtila To bylo skvělé. A toho Inda i chápu. Ale opět byla na ránu Australanka: Divný chia? Mák? Eeech, to bych nedoporučila, junk food, já jim zdravě!
Garfie Sweet Potato A jeste kdyz ochutnavali vanocni cukrovi, tak se mi libilo, jak Australan to pohanel a namacel si to do mleka, a pak myslim prave ten Ind to komentoval, ze mu to moc chutna a ze si to ten Australan sam zkazil prave tim namacenim :-D Vubec dil s cukrovim byl vyborny ![]()
Myrtila jo, a od té doby se ten kluk pořád ptá, jestli to jídlo je legální a není v tom droga. Když měli na bramborách pažitku, ten z Mauritia se smál, že ten opatrný to jistě nebude chtít, že je to podezřelé.
JO :-) steaky z klokana, velblouda, pštrosa a krokodýla. S bbq, kečupem, hranolkama a hnusnym chlebem. A bezednej hrnek hnusnýho vodovýho kafe se sušeným mlíkem. Teda v centrální Austrálii. Jako vrchol gastronomie jsem tam měla karbanátky z krokodýla, ke kterým mi naservírovali dokonce i salát :-)
Ale východní pobřeží je asi takový normální. Sydney je neuvěřitelně kosmopolitní a najde se tam spousta skvělých kuchyní. Gold Coast je trochu dost americkej. V Darwinu jsem nic nezkusila a to je mi dost líto.
Nicméně nikde, nikde v Austrálii, si neodpustěj k snídani servírovat toast a Vegemite :-)
andulka01 to musí být nedobrý![]()
dík, bez toho bych se asi obešla ![]()
andulka01 já musim Vegemite jako milovník marmite taky konečně zkusit
Myrtila To bylo skvělé. A toho Inda i chápu. Ale opět byla na ránu Australanka: Divný chia? Mák? Eeech, to bych nedoporučila, junk food, já jim zdravě!
tak výkřik zdravé výživy to nebude, to měla pravdu, ale jinak to bylo celkem srandovní ten její projev, to jio :-)
stes Tak zas abych nekřivdila - steaky luxusní. V každym kempu v outbacku skvělé grilovací zázemí, takže jsme nakoupili hromadu masa a zeleniny a většinou grilovali sami, stejně na naší trase moc ubytovacích kapacit nebylo. Jako zážitků hodně dost (třeba když se na mě vrhli mravenci protože jsem držela v ruce okousané žebro a manžel zhasnul... vmžiku mě oblila šimrající vlna milionů minimravenců bažících to po mě dojíst - teda možná i se mnou. Byli připraveni na větvi nade mnou :-))
andulka01 šiš, to by mně jeblo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY