jak se tady onehdá braly ty ředkvičky, někdo tu ( Sweet Potato ? ) zmiňoval, že je tepelně upraví, pouze když sou `unavený`, já sem u Cuketky náhodou našla tip, že když už takový sou, stačí je dát do misky se studenou vodou a do lednice. Vyzkoušela sem a funguje to skvěle. nejsou jako čerstvě vytažený ze záhonu, ale křupou a sou šťavnatý (jako starý dřevnatky to nezachrání, ale takový ty pozapomenutý jo)
Jídlo a vaření
Ounz Jo, dík za tip, znám, v nouzi funguje.
Ounz já takhle ředkvičky uchovávám od čerstva
Sweet Potato Fakirka pro mně to byla novinka :)
Ounz maminka tohle dělá i s mrkví:-) dá se pak krásně křoupat jako čerstvá:P
Ja jsem uvarila sheperds pie a musim se pochvalit! Fakt neuveritelne dobry. Naprosto nefotogenicky ovsem. A mam obavu, ze to podruhy tak nedochutim. Dala jsem tam dost co dum dal vcetne steakovy omacky ponevac jsem nemela zadnej rajcatovej protlak nebo tak neco. Rychly jednoduchy a dobry. Doporucuju!
Ounz Vzpomněla jsem si na tebe :-).

999 krásný!
ice Mňam, teda děláš mi chutě! Ono tomu úplně nahrávalo počasí, chtělo to vysloveně comfort food.
andulka01 presne, soucasny pocasi si uplne zada takovy jidlo! Velmi mi zvedlo naladu.
Davali jste nekdy lasagne do mrazaku? Jak moc je to pak jedle/nejedle? Ja jsem mela jen jednou zmrazenou bolonskou omacku a bylo to prekvapive stake dobre
Karja lasagne neviem ale bolonsku ja mrazim pravidelne, robim ju totiz v tak velkych mnozstvach (ked uz sa s tym clovek crca), ze to nezjeme ani za tyzden ![]()
Mrakoplas Hm hm hm, jako asi zmrazim jen tu omacku, mam hodne masa, tak to nebudu davat vse do testovin, ale udelam to takhle. Rozmrzla testovina nezni moc lakave;-)
Karja u lasagni to mrazení nevadí, je to v pohodě
Ounz o tomto som vôbec nevedela, díky za tip, ten sa fakt hodí
betsey no, já to taky neznala a fakt dobrý
Karja ja mrazim, obbykle si je komplet nachystam do malych zapekacich misek a potom je jen upecu
Candance chápu to dobře, že bez upečení, tedy syrové těstoviny? Nebo z čerstvých? Já mrazím zbytky, protože formu na lasagne mám pro 8 lidi.
Candance Zkusim to, ted jsem poprve delala lasagne dle receptu, jinak vzdy dle oka a nevim, ta omacka miI vubec nechutnala:-D. Jsem to jednou chtela udelat poradne a takhle to dopadlo;-)
Je jarní sobota, takže vařím co? Brčálovku, jako obvykle ![]()
Špenát, rukola a koriandr, troška libečku. K tomu slovinský divoký chřest a ovčí sýr, opatovický chleba (vypečený).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY