Ounz Tak hrozný to nebude, asi jako když děláš normální žampiony....
Jídlo a vaření
Garfie díky :)
Ounz Tak na tohle úplně v pohodě, dobře ti to dochutí šťávu, polívka to nebude :-).
999 díky ještě jednou. Já je dělala jen jednou, na pánvi a zaboha sem si nedovedla vybavit, jak se to s nima mělo, v tomhle ohledu :)
Candát a fenyklový salát (fenykl najemno, červená cibule, kopr, zálivka: olej, med, limeta, trochu soli a posypáno neslanými pistácovými oříšky).
999 mňam.
Ja dnes čo dom dal![]()

andulka01 v jaky hospodě maj taliany? Umim si je predstavit snad jen u Hanáka v Nižboru
andulka01 tak si túto pohodičku príjemne uži, jedlo aj cyklovýlet
dúfam, že sa počasie už vybláznilo a spríjemní ti zážitky.
Potrefenáhusa Na Statku v Poli :-) to je takovej západočeskej Hanák
milacka Děkuji moc. Počasí je úplně OK, jsem ráda za každou kapku vody co spadne a na vedro si taky klidně počkám. A také přeji krásný víkend :-)
milacka Díky :-).
A co dům dal taky fajn :-).
andulka01 Děkuju :-)
Potrefenáhusa Taliany mají v Lokálech.
999 já je kupuju v delmartu, ale zaujalo mě, ze by je měli nekde v hospodě na cyklovylete
Potrefenáhusa A taky občas U Bryndů v Blatné ![]()
Kdybych měla stylovou hospodu, vůbec bych neváhala je mít v nabídce - příprava jednodušší být nemůže, efekt velikej :-)
andulka01 jsou výborný, když jsem byla malá, chodila jsem na angličtinu na Arbesák a babička je tam vzdycky kupovala, když na mě cekala. Jinde v Praze je nepamatuju, ze by bejvaly
To jsem netušila, dík za tip.
Pro taliany chodím do Dlouhé (Naše maso) a mají je fakt výborné.
andulka01 No vidis, ja videla jasny broskve:-D. No krasa. Ja jdu zitra delat to kleftikp, jen nevim, jestli nechat jehneci steak nebo to nakrajet na kostky
kdyz to nebude na kostky,muze se stat,ze maso nebude mekke a nebo to istatni rozvarene.Jestli chces delat kleftiko,drzela bych se receptu.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY