Jídlo a vaření
Zarinya Vid, ale jeden recept psal ,,steak,,. Ale dam to na kostky, ja to stejne poradne vykrajim. Ale nechce se mi to vubec delat, ale uz mam vse pripravene, tak se snad dokopu to dnes namarinovat.
Karja tak to nevim,ja to delam jen podle toho reckeho kuchare co byl u Emanuela.
a jednou sem si to dala v nemecku v recke taverne a nedalo se to jist co to bylo za hnus.
Tohle jidlo neni tradicni recke,to je krajova specialita,pochazi z Korfu.
Zarinya Aha, recept od Emanuela mam a kombinuju ho jeste s jednim, tak to snad nejak dopadne. (Ja to jist nebudu, nejak mi to jehneci nakonec nejede:-D)
Vždycky jsem měla radší zelený chřest víc, než bílý, ale tenhle přímo z pole z Hostína je fakt luxusní :-). Ani ho nijak neupravuju, jím ho syrový
.
999 pritel tam kazdy patek jezdi pro zasoby a vzdycky si bere pytlik s tema tenounkyma navic a chroupe je cestou v aute:))) nic lepsiho jsem fakt nemela, nez tenhle jejich!
711990 Já taky ne. Luxus :-).
999 tam je to fajn, jak tam maji ty bedny s ruznymi druhy a clovek muze i ochutnat! Musime tam letos zase zajet.
999 Ach, mňam!
Včera jsem dojedla, jen nasucho rychle ogrilovaný. A trh je až v sobotu!
999 můžu ještě jednou k těm portobello, tys psala, že je plníš, čim je plníš? Díky..
Ounz Je to taková volná disciplína :-). Někdy masem - třeba mleté krůti, šalotka, čerstvé bylinky- třeba tymián, nebo kombinace koriandru a máty, česnek. Nebo trochu na orientálno - do tohoto základu přidám nakrájené sušené meruňky, pistáciové oříšky, nějaké kořeni - třeba harissu.
Nebo různé vegetariánské verze - cherry rajčata, mozzarella, česnek, olivový olej.
Nebo quinoa, špenát, cibulka, sušená rajčata nebo červená paprika - spojit vajíčkem, nebo dobrým nastrouhaným sýrem.
Do všech variant se můžou dát orestované nožičky z portobello, na poslední pár minut poklást cherry rajčaty na plátky a posypat parmazánem. Nebo jen parmazán. Jak jsem psala, je to volná disciplína
.
999 děkuji za vyčerpávající odpověď, to je super :) něco určitě zkusím
Ounz Není zač :-).
Přidávám k chřestovému tématu ![]()

Sofi to vyzerá úžasne, poprosím recept![]()
Sofi Krásný to máš!
Sofi Super :-)
milacka Díky. Je to klasický quiche, těsto dělám podle tohoto a náplň podle nálady. Tentokrát osmažená slanina, krátce pověřený chřest, vejce, čedar a šlehačka.
A já se musím přiznat, že jsem si taliány musela vygooglit, vůbec to neznám!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY