Garfie já myslim, že je to krajová (pražská) záležitost - a jsou i v Adéla ještě nevěčeřela :-)
Jídlo a vaření
Já znám taliány překvapivě z Vysočiny, když byla zabijačka, babička je dělávala. Ale od té doby jsem je už nikde neviděla, dlouho jsem si ani nebyla jistá, jestli to není jenom něco, co babička takhle zvláštně pojmenovala sama, protože se to dělalo jenom u nich doma.
Garfie ja som bola ticho som sa bala ze klan ludozrutov sa tu prepasoval co zacina talianmi, potom prejde na cechov a potom slovakov,....,![]()
Jinak taliany mivaji docela casto v Meatpointu na Hradcanske.
Janulik03 Tak už vím, čím tě pohostíme, až příště přijedeš.![]()
Ale jako jsem ráda, že nejsem jediná...Potrefenáhusa mně to bylo nějaký povědomý, možná z té Adély? ale vůbec jsem netušila o co jde....a teda řešení mě trochu zklamalo, asi budu muset příležitostně ochutnat.
Sweet Potato sa teda tesim ![]()
Garfie ja som bola ticho som sa bala ze klan ludozrutov sa tu prepasoval co zacina talianmi, potom prejde na cechov a potom slovakov,....,
![]()
A čo sú to vlastne tí taliany? ![]()
milacka https://regiony.rozhlas.cz/pribeh-masove-pochoutky-jmenem-talian-7417319
ale taky sem ho nikdy nejedla a znam to z Adely.![]()
Zarinya ahá, takže na talianovi by si pochutil hlavne manžel, on má rád takéto užovky![]()
Garfie ja myslela ze talian je to samy co utopenec, jen po prazsku. neni?
viktorka_od splavu neni
viktorka_od splavu No není právě....
viktorka_od splavu jezismarja
není!!!!!
Magráta No a já si je Na Statku v Poli nedala - zavřeli, nemaj nervy na Babiše. Sakra. Tam v okolí fakt už není jediná hospoda kde by si člověk dal pivko (a taliána)
prosim potrebuju nutne radu. Neco rychleho zitra dceri na besidku. Zvazuji neco jako bublaninu nebo muffiny. ale uvitam tipy. Dekuji
Candance Myslím, že jakékoli mufiny jsou na takovou akci super.
Ještě bývá vděčné listové těsto na slano - nějací šneci.
Candance Delala bych naslano listove testo nebo nejake krekry treba ty parmazanove. Ale snek je sazka na jistotu. Bude tam prebuchtovano;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY