Renusatko viktorka_od splavu Garfie my mame stale v pivnici flase vina co nasi robili. Z ribezlia
nikto nema odvahu vyskusat ani vyliat ![]()
Jídlo a vaření
Janulik03 Jé, rybízák mám ale ráda!!!
Jen ho teda nesmí být moc, protože kocovina je z něj strašná!! ![]()
Garfie tak si pozvana
len za vysledok nerucim. Ale vyzeras byt mila a zdvorila a nebudes to plut na biele zavesy, ze? ![]()
Mrakoplas a to je odnekud z ciziny? tady se rika, ze rebarbora se ma sklizet jen do Jana, ne?
Isca Nevim, zda je to aktualni jeste, ale zrovna dnes jsem delala karbanatky a jen:mlete maso, cervena cocka, mrkev, porek a zdibecek cesneku. Nekorenim to, nesolim to a stejne jsem byla prekvapena, ze to ma dobrou chut. Porek je celkem vyrazny a hlavne to mlete, jak je tucnejsi, tak ten vypeceny tuk tomu take doda stavu. Pecu jako karbanatek na pecicim papiru, v prubehu otocim, bez oleje.
baltik To se rika o chrestu ne? Mi prijde, ze rebarbora ma prave sezonu v lete, jinak je kysela strasne.
Janulik03 Děkuji velmi srdečně za pozvání, milá a zdvořilá pochopitelně jsem, vezmu si s sebou kyblík, neboj!! ![]()
Včera som prvýkrát ochutnala Banh rán. Už dlho som nejedla nič tak dobré!
Skúšal to robiť niekto doma? Zdá sa že je to jednoduché, ale to aj pirohy a minule som ich robila 2 hodiny.

Safra co to je? Nikdy jsem o tom neslysela (at je to sladke, at je to sladke a nelaka me to:-D:-D)
Garfie Husty! Diky moc, ja ji prave taky jen dostavala;-))
paktofonika Jo uz vim co to je, mela jsem to v jedne kucharce, tak to me nelaka uf:-D. Jako laka me to jist, ne delat:-D
Karja A ničím kromě té čočky nezahušťuješ? Zeleninu dáváš syrovou nakrájenou, nebo nějak podušenou?
Isca Nezahustuju, ale je to.jidlo pro dite, sobe bych tam dala jeste vajicko a koreni a sul. Mrkev na strouhano na jemno, cocka.je samozrejme uvarena a porek na jemno nakrajeny, zelenina je syrova. Ja to takhle micham, aby dcera nejedla jen maso, ona jak vidi karbanatek, tak nejaka priloha nema velkej vyznam:-D
Janulik03 tak já koupim koryto a vezmu si ho taky s sebou ![]()
Garfie
si vitana
Ounz dobry napad, a budes sa mat v com kupat keby ste nemali vanu ![]()
... Pecu jako karbanatek na pecicim papiru, v prubehu otocim, bez oleje.
tohle mě zajímá (to pečení, receptů na karbanátky mám, ale dělám je na pánvičce). To jsem nikdy nedělala a ušetřilo by mi to hromadu času a práce. Jak dlouho a na kolik stupňů, prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY