Ounz Nejsou složitý, když se to umi :-) Já mám vždycky tvaroh uprostřed a tím pádem jsou kraje bez náplně. A nafouknou se mi do polokoule, takže esteticky taky nic moc.
Jídlo a vaření
notna no, tu náplň do krajů sem zajistila kolíbavým tlakem ikea skleničky
a když se nafukujou, tak do nich píchnu špejlí..
Ounz Píchneš do nich ještě během pečení? Nebo až po vytažení z trouby?
Ounz Tak ty vypadají hodně dobře.
Chcela by som ísť na kurz vietnamskej kuchyne, máte niekto tip?
zkus Chefparade
notna i během pečení, když už nejsou úplně rare..ony se taky mají tendenci nafouknout trochu později.
Renusatko děkuji
viktorka_od splavu S hroznama? Na to už snad lidstvo našlo řešení dávno...
nojo, ale vono jich je tak třeba 12 těch hroznů hroznů
(a hlavně, domácí víno dělal kolega a to byl takovej humus že to nikdy!!!) Karja tak ale nejsou jak z obchodu, jsou malý a samá pecka, i když letos pršelo takže fakt dobrý, loni opravdu jen pecky ve slupce
Ounz moc ne no, ale hlavně to neřeší otázku, co pak s těma kompotama - nikdo to u nás nejí. nikdo nechce ty hrozny čerstvý, natož zavařený. já bych je jedla, ale dělá mi to dost zle, můžu pár kuliček ale ne dva trsy na posezení
a muž to chce akorát pěstovat, jíst ne.
Ounz Díky za radu. Asi seberu odvahu je zase někdy zkusit.
viktorka_od splavu nám to loni cely ozral pes, zbylo jen par kuliček....![]()
Potrefenáhusa tak říkáš pořídit si psa![]()
viktorka_od splavu co třeba takovej malej domácí burčáček?
Potrefenáhusa nene, pro psy ta konzumace nemusí skončit dobře! ty hrozny obsahujou nějakou látku, která psům způsobí otravu
RoSa já bohužel fakt ty "domácí" výrobky ochutnala a strašně strašný, do toho se pouštět nebudu (někteří odběratelé těch výpěstků si pomlaskávali, uaaaaa![]()
viktorka_od splavu tak víno zrovna ne, to je určitě vyšší level... ale burčák občas dělá matka z hroznů, co jí rostou na pergole na Vysočině, a na tom burčáku myslim není co zkazit ![]()
notna ať se povedou :)
Ounz Pokud se povedou, tak se tu pochlubím :-)
Ounz takovy uzasny kolace! Desne zavidim!!! I kdyz jsem koukala, ze to je to letni brioskovy testo? S tim se tak nadherne pracuje, ze je snad zkusim taky.
Jen co zajistim novej kvasek:( rozbila se nam lednice a ani psenicnej ani zitnej nezvladly to nahly teplo a i kdyz se psenicnej rozbublal, tak uz nevonel:(
RoSa on měl právě totálně nepitelnej už ten burčák, natož to víno.. (ale normálně to i prodával
od té doby vím, že spousta lidí nemá čich ani chuť![]()
viktorka_od splavu tak prodávat nepodařený výpěstky je blbý, to každopádně... ale TY si můžeš udělat výbornej burčák přece!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY