Kokoska ja je mam kvuli molum v mrazaku ![]()
Ale z molu se jisto jiste neotravis na rozdil od plisne
Kokoska ja je mam kvuli molum v mrazaku ![]()
Ale z molu se jisto jiste neotravis na rozdil od plisne
continuity to ne, ale do hrnce bych to stejně nedala.
Nevim, do jakeho vlakna psat, ale muze dite 15m hovezi na vine? Se alkohol odpari ne? V receptu je lahev, ja dam tak 3 dcl na kilo masa;-)'
Karja francouz by ti jiste rekl, ze bez problemu ![]()
Asi by nevadil ten alkohol, ale ty ruzne latky, co jsou tam navic. Ja jim ty veci varene s alkoholem zacla davat az tak kolem tri let.
i já říkám bez problémů, pokud to bude dítěti chutnat. :-)
continuity Jake latky navic? Ale tak vsude jsou nejake latky navic mi prijde dneska:-D
domenica No prave, to je vzdycky vareniho a pak si dvakrat klobne:-D. Ze si neudelam smazaka a hotovo, dite brambory s petrzeli a nazdar:-D
Karja no, presne. prvni jsem vyvarela do dvou let, ale ona to taky s chuti vse snedla. druhymu nezravci jsem nakonec davala cokoliv, s nadeji ze aspon trochu sni, vetsinou teda nesned stejne nic. asi kdyby vzal na milost kohouta na vine, krmila bych ho s tim denne:-)
continuity co je skodlivyho ve vine krom alkoholu?
viktorka_od splavu Joo nejlepsi jsou takovy ty ,,manyry,, typu ze jeden tyden polivku jo, druhej tyden ne atd atd atd... Ale je to vesmes jedno, hlave kdyz prosperujou!
viktorka_od splavutreba v cervenem triesloviny. Nevim jak moc to vadi detem, mne to rozjizdi migrenu.
Vzhledem k tomu, ze jsem do tri let nedavala lecos, namatkou plisnove syry, houby, uzeniny, nedavala jsem jim ani alkohol.
Včera jsme byli ve městě a v rámci festivalu Itálie jsme se zapíchli na náměstí, kde byla ochutnávka a prodej italských specialit. Hlavně sýry, salámy, šunky a vína. Nechali jsme tam půl výplaty![]()
a děcka nad tím ohrnují nos, že to smrdí. Tak to budeme jíst tak měsíc.
Karjakedze do polky jedal co varim, ide vino, tak syn jedava
nezaznamenala som nejaky problém. Ale on je o rok starsi. Tiez som v tom, ze sa alkohol odpari a pohoda ![]()
Kde koupím ten dýňovej olej? Nevíte něco kolem Anděla, Újezda... až k Národní případně?? Se mi nechce to objednávat přes eshop a v naší sámošce jsem ho nenašla...
barbucha dyk to maj v každym supermarketu už ![]()
barbucha stoprocentně v tescu na andělu
barbucha myslim, ze jsem ho videla v delmartu
Dík, to bude asi tutovka vlastně. Možná i v Marksovi by mohli mít... no prostě prolezu Anděl celej, a bude.
barbucha nebo nějakou zdravou výživu nebo country life nekde po ruce jestli nemáš
Dovezl mi muz kimchi rovnou z Koreje a teda nevim
Ze to bude pikantni jsem cekala, ale ta zelenina je nejaka povadla, cekala jsem krupavou nakladanou a neni to ani moc kysele.
A jeste privezl nejake sushi, kteremu nerikaji sushi a to bylo skvele. Nejaka ryba na drevenem uhli, to bylo moc dobry
fotku jsem nestihla.
continuity no kimchi je takový trochu jety a navinuly, jak je v tom ta rybí omáčka a je to kvaseny, takovej trochu humus to je
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.