0zero7 barbucha Proto jsem ho nikdy nevyhodila, je fakt super :-).
Jídlo a vaření
Já ani nevim kam přišel
taky bych si ho bejvala nechala... zbyl mi akorát úplně stejnej typ elektrickýho mlejnku na kafe (určitě od stejnýho výrobce), dneska vlastně krásnej, super moderní retro dyzajn! ![]()
999 Moja mama má tento istý mixér roky rokúce a stále funguje![]()
Garfie Magráta tak sem delala tu karamelovou zmrzlinu....jo,byla by vyborna kdybych u toho premyslela.![]()
Garfie psala dve lzicky tak sem tam BEZ ochutnani hodila bezmyslenkovite dve lzicky soli a je to tedy skoro nepozivatelny(pro mne)![]()
trochu sem to zachranila malinama a skorici ...jinak muzu doporucit.![]()
Zarinya A z kolika jsi to dělala? Dvě šlehačky? To je mi teda líto, ale asi máš větší lžičky ![]()
Garfie to ti nemusi byt lito,muzu si za to sama.![]()
jj dve slehacky cely k.salko.Ale nakonec po zmrznuti se to da.Priste proste min.![]()
Zarinya Ja uz se na ni stala prakticky zavisla, proklinam te kazdy den!! ![]()
Garfie chapu a nedivim se.![]()
na to funguje jen rozbity mrazak.![]()
Jestli mate někdo taky rádi bergamot ve všech možných skupenstvích, tak doporucuju tuhle marmeladu z delmartu, já to moc nejim, ale tahle je výborná, pomerančově hořká a fakt bergamotová

Potrefenáhusa mnam, tak tu poridim!

Cuketu miluju a jím jí kvanta během celýho roku, ale teď v tomhle období jsou to hotový hody - tolik typů, barev, velikostí (jen ty obří mě nebaví). No a risotto... jeden ze základních kamenů jídelníčku.
domenica Aha, to mas klasicky rizoto, cibulka, maslo, ruyze, vino, vyvar, na zaver cuketa a parmazan nebo je v tom jeste nejakej dalsi trik? Urcite vybornej tip! Dekuji!
Ja mam ted kruti prsa a dala bych si neco takovyho fresh uvarenyho a fakt nevim, mam I dyni a mam na ni chut. Ale kruta a dynove rizoto? Zbytecne dve jidla do jednoho;-)))
Karja tak zatahni na panvi kruti prsa na masle a nech dopect s dalsim maslem v troube do spravny vnitrni teploty (aby to nebylo suchy) a pak zabal do alobalu jeste teply, aby se v tom ta stava udrzela. No a pak to muzes dat do sendvice, k salatu nebo i na to rizoto? Jinak ja nejradsi davam kruti do indickejch omacek (trapne kupuju sklenicky z M&S).
domenica Aha, to mas klasicky rizoto, cibulka, maslo, ruyze, vino, vyvar, na zaver cuketa a parmazan nebo je v tom jeste nejakej dalsi trik? Urcite vybornej tip! Dekuji!
Jj, jen nedávám cibulku. Na trošce olivovýho oleje nechám zesklovatět rýži, postupně zalévám vývarem, zastříknu vínem... cuketu dávám tak akorát v čase, aby se hezky podusila, ale zároveň jí zůstala křehkost a trocha křupavosti (krájím ji na silnější plátky), což je navíc hodně příjemný chuťový konstrast s lehce krémovou rýží. Když je hotovo, stáhnu z ohně, a teď je teprve čas másla :-) , přidám oříšek, dva másla a nastrouhaný parmazán, opatrně vmíchám, přiklopím ještě na pár minutek a nemůžu se dočkat na první sousto. ![]()
Celý to trvá maximálně tak 25 minut. To je další plus.
domenica to mě připomnělo, že si musím nějaké rizoto vytvořit. To tvoje vypadá moc dobře
domenica To vyzerá veľmi chutne!![]()
Karja kupuju Jalfrezi, Butter Makhani a Rogan Josh. Vsechny maji na Rohliku. Vetsinou jen osmazim cibuli, na to vrhnu omacku a hotovo. Kdyz nechci s ryzi jako prilohou, tak do omacky nakrajim par brambor a dam treba plechovku hrasku. Ale jako porad je to polotovar. Jenze ja to takhle uvarit ze zakladnich surovin neumim, aby to chutnalo stejne. Maji myslim ale i korenici pasty.
Potrefenáhusa super, díky za tip, já tyhle citrusový můžu dost
711990 Hele za mesic, jako kdyz to najdes takovy rychly jidlo! My jsme zmlsany a pak budeme cumet na chleba s pastikou:-D. Diky, podivam se na to a inspiruji se;-)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY