včera koprová smetanová omáčka, lišky a praváky osmahnuté na másle a knedlíček :-) trochu jsem si zaprasila
Jídlo a vaření
andulka01 Hezky to vypadá, a v hezkým talíři :-)
andulka01 jeden knedlíček je zaprasení....![]()
nene
stes Neee, takovou vědu z toho nedělám :-) nicméně taky smetana, sádlíčko... se to poskládalo :-) v porovnání s tím jak jím obvykle (zelenina, vejce, maso, olivový olej) je to už náběh na podzimní comfort food.
andulka01 Mne by to neoslovilo (kopr a houby), ale proč to shazuješ, že sis zaprasila?![]()
Určitě to bylo vymazlené a z toho nejlepšího, co se dá sehnat.
andulka01 Prosím tě! To jde rovnou do ledvin, jak by řekl Kája Mařík. A pokud by se něco cestou zapomnělo, schováš to do fracka!! ![]()
tak zaprasit - dietně jde opravdu i skvělým jídlem, nevidím, na tom, jak to je napsané nic divného... naopak :-)
andulka01 to vypadá skvěle, úplně se mi sbihaj sliny... ten talíř je boží ![]()
andulka01 vypada to krasne....ac kopr nijak nevyhledavam,urcite bych si na tvem jidle pochutnala.![]()
ja ted vyrobila pomazanku z peceneho lilku a pomazanku z bilych fazoli...vyborny,ale sni se tomu hodne moc peciva.![]()
andulka01 Tahle kombinace me nikdy nenapadla! A jak pisou vyse, to neni zprasenu, pac to je cisty jidlo!
Zarinya Jezis, to bych si dala!!! To jsou presne veci na co ted nemam cas, jen varit ty polivky a hlavni chody, ale nic jen tak jako pochutinu nebo dip nebo tak!
Karja jezis tak uz prijed,ja ti neco moc dobryho pripravim.![]()
![]()
Zarinya Ty jo, nejezdi se k vam pro auta, ja myslim,ze jooo, na to bych samba mohla ukecat:-D:-D On tam myslim jednou pro nejaky byl, sice nam pak prestalo asi po trech letech brzdit na dalnici, ale tak za ty pomazanky by to stalo:-D:-D
andulka01 mnam! vypada to vyborne.
ja ted vyrobila pomazanku z peceneho lilku a pomazanku z bilych fazoli...vyborny,ale sni se tomu hodne moc peciva.
No a recept by nebyl!?
uvařila jsem výbornou polívku z kedlubů. nechte si dýně, já budu mít kedluby :D
Zarinya Diky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY