RoSa Napadá mě ještě dezert "Míša do skleničky" - tvaroh se smíchá s ušlehanou šlechačkou a trochu se osladí, dá se to skleničky nebo misky, navrch se dá čokoládová ganache, rozmizované ovoce nebo stačí jenom kousky ovoce, taky se dají dát pod tvaroh rozdrcené čokoládové sušenky i ty lotusky by možná šly.
Jídlo a vaření
RoSa u nás je obľúbený tento koláč http://www.sladkaema.com/ovocny-kolac-na-plech/
ide tam 750 g tvarohu, akurát že ja ho obvykle robievam len z polovičnej dávky, lebo z celej má ten koláč snáď 5 kíl a u nás by sa to nezjedlo
betsey to vypada zajimave,urcite nekdy zkusim.![]()
Drobenkove testo je vzdy zaruka dobreho kolace.
RoSa Vis, jak ja ti nezrizene zavidim!? Ja bych se po tvarohu utloukla, ale tady neni k sehnani ![]()
MP Marge nějaký polský obchod v okolí není?
MaeGandal Neni ![]()
A divala jsem se i on-line, treba fabco.com ma leccos, co se jinde nesezene, ale tvaroh (nebo pomazankove maslo) ne ![]()
A to pritom ja uz nekolik let v podstate nejim mlecne vyrobky, ale na pochutiny z tvarohu mam takovou chut!!!
MP Marge môžeš si vyrobiť domáci tvaroh z mlieka.
milacka No, zname se... K tomu nez bych se odhodlala...
MP Marge poznám, ale ak by mi šialene niečo chýbalo, asi by som jeden pokus dala.
MP Marge Ani ruskej nebo nejakej orientalni? Tam taky mivaji.
Otazka. Ked chcem kuchynského robota, ktory zvladne miesit cesto na chlieb (hutne), aky vykon potrebujem? A fakt za to musim dat 800€
co pozeram napr kenwoody s vyssim vykonom,tak to su ine pálky teda. Kto mate s cim skúsenosti a chce sa vam o ne podelit, budem rada, dakujem :)
Plus este jedna. Byva takyto tovar v zlavach na black friday a cyber..alebo sa neoplatí cakat a kupit teraz?
MP Marge Ani ruskej nebo nejakej orientalni? Tam taky mivaji.
Prosim te, tady u nas, uprostred kukuricnych poli, kde by se takova exotika vzala!?
Mrakoplas ja mam Kenwood ten mensi, bol z nejakej akcie v Makru za asi 8000czk i s kopou prislusenstva. Na chlieb neviem, ale kysnute z pol kg muky uplne bez problemu.
Mrakoplas Já mám teda jen obyčejnou Etu Gratus (nebo tak nějak). Koupený především kvůli chlebu a slouží dobře. Je schopný zvládnout i tužší těsto na těstoviny.
Mrakoplas Ja mam ted par mesicu Kenwood KVC 3170 S, motor ma 1000 W, tuha testa zvlada bez problemu. Delam v nem teda mnozstvi těsta tak do pul kila mouky, ale veslo by se toho tam i vic. Delam v nem vsechno, od drobenky po chleba, a jsem s nim moc spokojena.
continuity rozarka Myrtila vdaka. Mama ma nejaky z lidlu l vykonom tusim 1200w a vravi, ze to nase cesto na chlieb by neutiahol. A chcem ho predovšetkým kvoli tomu chlebu, tak sa nizsich vykonov bojim. Inak pecieme kvaskovy s roznymi zrnami. Neviem teda ci je rozdiel medzi kvasnicovym a kvaskovym v konzistencii cesta.
Mrakoplas testo na chleba utahnou i levnejsi verze Bosch Mum (je jich fakt milion). Ja mam Mum XL a je to uplne genialni stroj. Ale ja chtela i krouhac a blender, takze stal docela dost, asi 16k czk.
betsey potřebovala jsem se zbavit přebytku banánů a má velký úspěch u strávníků, díky![]()

Heele, kdyz delate dynovy noky, jaky delate testo? Ja doted delala tusim z pecene dyne, to rozmackat a mouka. Ted jsem delala, brambory, dyne, mouka, vajicko dle kucharky pro dceru a asi mi to nechutna, nevim!
Karja Mně taky nijak zvlášť. Nějak nevím, co na těch dýních lidi mají..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY