Ze všech těch stánků mě (kromě jídla) nejvíc zaujaly tyto rybičky pro děti.

Když jsem tak neúspěšně netrefila správný čas na róniny, prošla jsem si aspoň okolí a našla spoustu zajímavých věcí! Třeba "Happy Science Tokyo Temple", chrám jakési podivné sekty, základny světla, která buduje novou civilizaci a šíří štěstí do světa. :-)

A hned naproti tomu šiřiteli štěstí je česká hospoda!! Bohužel dopoledne zavřená. :-(

A hned vedle budova Symfonického orchestru, zkrátka roninové jsou v super společnosti! :-)

A na závěr ještě jedna fotka z okolí, která krásně dokumentuje Tokyo, pořád se tu něco mění!!!!

Garfie vy tam mate krasne! To bude sok tady v tom nasem pocasi, i kdyz po nedeli ma prijit obleva :(
Siritele stesti jsou na dobrem miste, v ceske hospode jiste nestastna nebudes ![]()
Kokoska Dneska mi ségra posílala fotku, takhle toho sloníka neprodá!
Vůbec se mi nechce, tady je fakt krásně! Trochu vlhko pořád teda, dnes jsem z komory vytáhla plesnivé kozačky. ![]()
Garfie no, to není dobrý zpráva.
Garfie Pilný piják je super!
Garfie pribeh róninů znám, jen jsem nevěděla, že to takto slaví.
Nemůžeš si koupit odvlhčovač? teď u nás byla diskuze lidi ze sídliště, kterým se v horných patrech pod střechou rosí okna a dělají plísně a ty elektrické odvlhčovače dost pomohly. je to záhada, u nás ve spodních patrech máme krásných 38%, pokud netopime. Teď jsme už kohoutkem pootočili, protože tady bylo 17C a bude nutné vyndat zvlhčovač. ![]()
Kan My teď byly na obědě s jednou Japonkou a Indkou, Indka nás vzala do luxusní indiceké restaurace v Ginze (nejdražší čtvrť u královského paláce), prý tam chodí na jednání s vládou její manžel...no a pak se mě ptaly, jestli je v Tokyu i nějaká česká restaurace, že by jako rády příště zašly tam....tak teda nevím, jestli Pilný piják bude nejlepší místo! ![]()
continuity Já to taky nevěděla, narazila jsem na to úplně náhodou v nějakém přehledu akcí, když jsem hledala vánoční trhy. Byla jsem úplně překvapená, jak velké to je, ta fronta na hroby byla strašná, stánkaři se tepreve připravovali na nápor, všude policie a turisti s foťáky.
Odvlhčovač je dobrý nápad, zkusím to, on je to nejhorší roh, otevřený a dole, police nad ním už jsou v pořádku....není tam bohužel ani zásuvka. :-/ Tady se dá odvlčovat klimatizací, ale myslím, že to moc nefunguje, pořád je asi velká vlhkosti i venku. Například kytky doma vůbec nezalévám, okna jsou mokrý furt...a to ani moc netopíme. Mmch, dneska v obyváku 11 stupňů a chodím tu po sprše jen v županu a tlustých ponožkách, tomu bych nikdy nevěřila!
Garfie 11
? To ses otužila pořádně!
rozarka No asi jo, protože teď v ČR máme 19 a všichni, včetně dětí zdecháme vedrem! :-)
Garfie tyjo, to celkem bezbolestny otuzeni zavidim. Jeden by usetril!
Nevím jestli to dát do stížností nebo do vtipů...tak asi sem.
Dneska odlétáme, včera se nám místo balení přihodil takový neplánovaný večírek, při kterém jsme zlikvidovali ledničku, hodně se pobavili a navíc získali jeden kufr navíc od "naší" Japonky, která když viděla množství věcí, poskytla nám kufr, který jsme jí přivezli plný dárků od její rodiny, s tím, že vezmeme pár věcí její matce. No tak při dnešním ranním balení (opravdu miluju balení na poslední chvíli) se nám u jednoho kufru urvalo kolečko, ale tak, že s kusem kufru. Situace tedy následující-kufrů stejně jako včera (tedy málo), zato o půl kufru víc věcí ![]()
Garfie Koupit nový už není kdy předpokládám.
Jo a chvilku jsem přemýšlela, jak divoký mejdan musí být, aby ho nepřežila lednička.
Šťastnou cestu!
Sweet Potato
To je vtipný, teď když to po sobě čtu, asi bych taky přemýšlela!
Koupit nový není čas a navíc máme auto v servisu, takže i kdyby byl....
A děkuju!
Garfie stastnou cestu a na videnou v japonskem vlakne! Jak se tesite zpatky?
moora Děkuju. Chtěla jsem napsat o Vánocích a Novém roce v JP, ale vůbec jsem neměla čas!!! ![]()
Víš co, ptá se mě každej, ale já se vůbec nepohybuju v těchto pojmech. Prostě něco je fajn tam, něco tady...vůbec to není o těšení nebo netěšení. :-) Netěším se na školu, to je fakt záběr, ale těším se na jídlo a zároveň na to, jak se přestanu cpát, což zní jako paradox, ale přibrala jsem tady tři kila!!!
Jsou to prostě dva domovy a tak to beru. :-)
Garfie šťastnou cestu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.