razorblade Spíš a)
Dost mě ta představa rozesmála a dokonce si myslím, že by tu evropskou květinku ani nikdo nevyhodil, prostě jen chtějí mít tu možnost.
Oni teda ale vlastně cizinci ani moc do onsenů nechodí a když už, tak do privátních.
razorblade Spíš a)
Dost mě ta představa rozesmála a dokonce si myslím, že by tu evropskou květinku ani nikdo nevyhodil, prostě jen chtějí mít tu možnost.
Oni teda ale vlastně cizinci ani moc do onsenů nechodí a když už, tak do privátních.
Mám ještě další hromadu fotek a zážitků z prázdnin, ale vůbec nestíhám! Tak aspoň jedna rychlovka z včerejšího chrámu....

Garfie ty jsou krásný ![]()
Konečně mám zase chvilku, při cestě po Kjúšú jsme potkali opravdu bizarní místo, plné upravených keřů. Bylo to hned u silnice, kde je malý obchůdek a majitel se tím baví už desítky let.

Naše další cesta vedla k sopce Aso, jejíž kaldera se řadí k největším na světě, má průměr 25 kilometrů a obvod více než 100. Uprostřed kaldery je několik sopečných vrcholů, naposledy vybouchla v roce 2021. Oblast bývá často uzavřená kvůli jedovatým plynům nebo riziku sopečné čínnosti. Bylo to docela napínavé, protože byla hlavním cílem naší cesty, po dlouhé uzavírce ji otevřeli asi týden před příletem neteře a dva dny před naší cestou znovu uzavřeli. Nakonec jsme měli štěstí, ale doslova na poslední chvíli, přístup otevřeli přesně ten den ráno, kdy jsme měli návštěvu v plánu. Celá oblast má zajímavou atmosféru, hlavně ta velikost je naprosto unikátní.

Evakuační centra

Garfie jezis ty kere ![]()
moora No málem jsme prodreli podlahu, jak jsme dupli na brzdu!
Uprostřed ničeho a bylo to obrovský!!!!
Garfie gejsi jsou jak z reklamy, v zahrade bych se skoro bala, ale evakuacni centra na sopce, ma to smysl? No asi ma, Japonci asi vedi, co a proc, ale jak to teda funguje? Vtiraji se mi obrazy valici se lavy, ktera vsechno zaleje...
Garfie to je uzasna dovolena a fotky. Sopka zatim nej. Byla zeme tepla? To byl muj nejvetsi zazitek z Etny - ohrivat si ruce jejich zaborenim do strusky.
Garfie Ty pečlivě stříhané stromy mi přijdou velmi japonské. Dámy jsou dokonalé. A sopky miluju!
Garfie ty keře jsou jak z hororu ![]()
Garfie Ty jo, ty evakuační centra, to nechapu, to je něco v podzemí?
Tabea Jj, ty keře jsou jak z Kinga. V noci určitě ožívají!
Všechno super :) keřů bych se bála, že se změní v trifidy
Tak jsem si to zkusila, stacilo, dekuji. Myslim, ze na kurzu bych si urizla peknou ostudu ![]()

Moc se omlouvám, vůbec teď nestíhám! :-)
Tabea Mulen Keře byly cool, ale v noci bych se tam octnout nechtěla, to je fakt! ![]()
Karja Jsou jen na povrchu, SunEclipse to vysvětlila správně. Navíc mají tvar šneka, teda ulity :-), myslím že do nějaké míry ochrání i před lávou, protože je obteče.
Ginger Ty jo, to vůbec nevím! Asi teplá nebyla, ale kdyby ano, zřejmě by mě to v zemi horkých pramenů moc nepřekvapilo...
Kokoska Máš je náhodou hezký! Mimochodem, máme další kurz, možná se znovu přihlásím..;-)
Garfie no, mne to dáva zmysel, ono pôvodne...aj u nás sa trebárs maslo správne má odkrojiť z maselničky jedným (spoločným) maslovým nožom a na chlieb si ho máš natrieť už svojím. Ale kto to dodržuje....
Kokoska aký si použila recept na tú hmotu? Myslím, že to bude moja tohtoročná veľkonočná zábava, lebo mám niečo so žlčníkom, takže vlastne nič tradične veľkonočné nemôžem. Ale teda chystám sa skôr na niečo ako "guľôčky", ktoré ak budú šišaté, tak ich prehlásim za pokus o veľkonočné vajíčka ![]()
slniecko koupila jsem mandlovou hmotu v bille ![]()
Garfie jo, prihlas se! S tou mandlovou hmotou se nepracuje moc dobre, nebo spis ja to neumim, navic je takova nazloutla, takze barvy nevysly uplne podle predstav, i kdyz jsem dala malinko. Puvodni idea zabalit dovnitr neco a la testo na vosi hnizda se taky ukazala nerealna, strasne se to dohromady matlalo a trhala se ta vrchni vrstva. Takze jsem to po par pokusech vytvarovala jen z toho mandloveho testa a odnesla dceri, ktera to od detstvi miluje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.