999 Hele a víš že klidně?
Aspoň na chvíli. Účes měl teda jinej, boky vyholený a culík. Na Japonce dobrej, myslím!

999 Hele a víš že klidně?
Aspoň na chvíli. Účes měl teda jinej, boky vyholený a culík. Na Japonce dobrej, myslím!

Sympaťák a ještě k tomu šikovný - toho se drž![]()
Garfie Joo, to je dobrej týpek :-),
Garfiepěknej výhled z terasy a pohledný kadernik.![]()
Tak ok, kadeřníka si nechám a hele, koho jsem dnes potkala! ![]()

A taky šílenej automat na všechno!!!

Garfie Kadeřník je ![]()
a mini výborně bláznivý. No a těma "vending machines" jsou oni celkem posedlí, ne?
Garfie urcite to auto melo motor? Vypada jak detsky slapaci auticko.
Kokoska
Pcha! Kdybys viděla, jak si to šinulo!! A majitelé byli očividně dost excentriční, mávali, měli radost, že je fotím....
andulka01 To je přímo japonskej fenomén! Ono to v tom množství lidí dost ušetři provoz v obchodech. Oficiální údaje říkají, že připadá jeden automat na zhruba 30 lidí, což je teda fakt neuvěřitelný. Většinou prodávají napoje, teplé i studené (super jsou varianty, kdy tentýž nápoj koupíš v létě studený, v zimě teplý), alkohol, cigarety, nudle, zmrzlinu, jednorázové foťáky, fakt co si vzpomeneš, dokonce i omikudži, takové ty papírky s věštbami, co bývají u chrámů (už jsem tady o nich psala).

Garfie a ta vestba nekde vypadne po zaplaceni nebo si lidi utrhnou z toho chuchvalce dole? Ze by Japonci zaplatili i za volne utrzeni, je urcite samozrejmost.
Kokoska Já to moc nestudovala, ale předpokládám, že ti vypadne a ten chuchvalec jsou navázané věštby, jak jsem tady vysvětlovala, že když vám nevyhovuje, uvážete je u chrámu na speciální šňůru, aby je "odnesl vítr".
Garfie aha, dík za vysvětlení
Garfie jasná obloha mi chybí, tady teď nevydrží dýl, jak pár hodin (dneska dopoledne třeba)
A toho kadeřníka bych snad ani na Japonce netipla ![]()
hele objevila jsem novou výdejnu zásilkovny (Kulina), a oni tam maj showroom Made in Japan - budu se tam muset podívat někdy, až budu mít víc času ![]()

SunEclipse nechci vedet, kde to je! ![]()
SunEclipse Vidím tam vpravo krásný věci!!!
Ještě jsem tady vyhrabala k těm automatům, automat na roušky!
Mimochodem s podzimem se prudce zvýšila intenzina nošení roušek, normálně jsem teď jela někam do civilizace a lekla jsem se, že platí nějaká povinnost, která mi unikla, asi 80% lidí ji mělo.

Včera mě dostaly Vánoce u Snoopyho ![]()

Dneska lekce oblékání kimona (ráno abyste si tak dvě hoďky přivstaly....) a focení v okolí. Budu mít nějaký hezký fotky, tady jen jedna ochutnávka.

Já měla takový nudný obi, ale některý tam byly moc hezký, dvě echt zajímavý jsem vám vyfotila. Ten komplikovaný uzel je jen na speciální příležitosti.

Garfie mne se k hodne barevnemu kimonu to min strakate obi libi. A ocenuju stylovou obuv!
Garfie vcera jsem na tebe intenzivne vzpominala, byla jsem na prednasce jednoho pana doktora, co stravil rok na stanici ESA. A ten mimo jine rikal, ze 12 stupnu je prima teplota, ze to mu bylo fakt horko. Ze si clovek prej zvykne :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.