Garfie to věřím, určitě sis to moc užila, taky bych se přihlásila, ale je to trochu daleko![]()
Postřehy z Japonska
Tak mám za sebou druhou návštěvu kadeřnictví, tentokrát jiného. V mém původním (zjevně jako reakce na moji návštěvu) vytvořili anglickou verzi webu a jde se tam objednat jen k anglicky mluvícímu majiteli, který je ovšem podstatně dražší, navíc pendluje mezi třemi městy a je tam spíš sporadicky. Dokázala bych se objednat i k té Japonce, co minule, ale přišlo mi, že se tomu chtějí spíš vyhnout. Takže jsem začala hledat nanovo, tentokrát už na druhý pokus, což je velký úspěch, se mi ozval kluk, že mu někdo odpadl a můžu přijít hned druhý den.
Takže. Milej, moc nemluví, ale zato servíruje Illy café (asi jako jediný v Japonsku), takže i kdyby to spatlal, budu nadšená!
Na rozdíl od minula nebyla masáž, ale zakrytý obličej při mytí ano a na závěr mi kolem hlavy obmotal horký ručník, což bylo taky super. U křesla mají k dispozici tablet s výběrem online časopisů a hrálo tam anglický rádio (těžko říct, jestli pořád, nebo ho nastavili kvůli mě, byla jsem jediný zákazník).
Střih se mnou před tím probral, ukázal mi různé typy střihů, rozmluvil mi vlasy úplně nakrátko, protože bych se s tím doma hrozně nadrbala (volný překlad). :-) Pochválil mi barvu a i když jsme se domluvili na docela výrazném zkrácení, nakonec se tradičně japonsky bál, takže byl hrozně opatrný. A stejně jako slečna minule, vypadal trochu vyděšeně z mého pápěří....První dojem je dobrý, už mám i zákaznickou kartičku. :-) A je blízko, takže tam určitě nejsem naposled.
Jo a dala jsem si super sushi, ryba trochu hloupá, ale chutná! ![]()

Garfie Tak to je ovšem výhra - kadeřník s dobrou kávou ![]()
A našla jsem si co je to za rybu ![]()
Chcete-li vidět Idiota, přijďte do ředitelny...

Garfie Hezký to máš!
Mám tu rybku smáznout? Je trochu strašidelná, přiznávám.
Nech ji tady, mně se líbí! Úplně ji vidím jako plyšaka, víš jak teď frčí ti plyšáci s obrovskýma očima? :-)
A zapomněla jsem na novou ikebanu! Už si z nich dělám album. :-)

Garfie hezký to máš! (vlasy i ikebanu)
moora Děkuju!
Toho kluka kadeřnického se drž, pěkný účes.![]()
Ryba mi připomíná takovou tu červenou plastovou rybu pro děti do vany.
Garfie ty ikebany na mě působí tak mile starosvětsky (jako že 70. léta, úplně se mi vždycky vybaví babiččin byt, když jsem byla malá)
Garfie byla tam i okatější, ale tahle mě dostala :-) a už přestávám

moora Jo, máš pravdu, ono je to takové, jako ty vazby ze sušin!!! Ale v reálu to myslím působí živěji. Nejlepší je vždycky ta naše učitelka, udělá nám vzor během chvilinky, my se s tím pak drbeme hodinu...na koneci to vždycky každé ohodnotí, udělá fotku a natočí video s komentářem (ty jo, je fakt profík!) a skoro pokaždé udělá nějako úplně drobnou, zanedbatelnou úpravu-a vždycky to vypadá líp, ani nedokážeš zachytit proč.
Garfie tak tahle se líbí i mně, fakt moc
andulka01 No tak ale ta JE plyšová!
Takové se tady určitě prodávají v hračkářství! :-)
Garfie Já mám dojem, že u vás prodávají snad každou roztomilou blbost, kterou si vymyslíš :-)
Garfiemoc ti to slusi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje