Kokoskažlutá kytka je Anigozanthus /Kangaroo paw a růžová Eustoma/Lysianthus
Garfiesluší Ti to
clothilde dik
GarfiePani, na moučnících nešetří, nevíš co jo to nahoře, jak je toho plný talíř?
Žejo? Některé velikostí vypadají jak hlavní jídlo.
Garfie Ooo, ale foť nám všechno jídlo, jasný:-D Furt nás to tady bere:-D
Garfie jasně, foť všechno jídlo ![]()
Karja
Ty jsi!! Vždyť já už jsem tím vyhlášená, všem jsem řekla (v duchu myslíc na andulka01), že mám foodie kamarádku a mám za úkol jí fotit každé jídlo! ![]()
Ale jo, párkrát jsem zapomněla, nebo mi to přijde furt dokola, nějaký nudle, sushi....a s kamarádkama vůbec do japonských restaurací nechodíme, většinou nějaká indická...
Jinak tahle restaurace s tím moučníkem je tady dost vyhlášená, každý o ní pořád mluví, ale nepřežila covid, teď jsem objevila pobočku v jednom obchoďáku, tak jsem tam hned vtáhla muže, i když jsme byli po jídle. Jmenuje se Garlic Jo's a teda dělá čest svému jménu! Je to taková zvláštní japonská představa o evropských restauracích, polstrované židle, fejková kamna, na zdech kýčovité malby Alp...ale jídlo super, dali jsme si pizzu doslova zasypanou česnekem!
Garfie Děkuju ![]()
Zajímalo by mě, kdybych vzala Japonce tady treba do Miyabi, jestli by to pak ostatním taky popsal takhle - jakože taková zvláštní česká představa o japonských restauracích... ![]()
Tak to je zrovna dokonalá představa! Paní Darja Kawasumi (majitelka Miyabi) získala ocenění od japonského Ministerstva zemědělství, lesní správy a rybolovu za dlouholeté šíření věhlasu japonské gastronomie. ![]()

SIce jsem si v jiném vláknu stěžovala na začínající zimu, ale čert to vem, jasná obloha má svoje pozitiva!!! Dobré ráno od ranní kávy na terase! ![]()

Jo a umyla jsem vlasy, není to úplně top, ale vcelku dobrý, prostě takový hodně krátký mikádo. A zjistila jsem, při pohledu na web, že můj kadeřník, kromě toho, že je hrozně milej, je dost hezkej!!!
Při návštěvě měl roušku, takže jsem to nějak neregistrovala....
SIce jsem si v jiném vláknu stěžovala na začínající zimu, ale čert to vem, jasná obloha má svoje pozitiva!!! Dobré ráno od ranní kávy na terase!
no ale! (Chybi mi smajlik se srdickama misto oci)
Garfie tomu rikam vyhled!
Úplně jsem vám zapomněla ukázat, co se přihodilo, když jsem si chtěla v hospodě po jídle objednat moučník!
to je jídelní lístek podle mých představ! ![]()
Garfie Super výhled :-). A toho kadeřníka nám sem nedáš? :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.