Jo, já mám taky dojem, že o Japonsku toho vím snad víc než o Německu:-D.
Přesně to samé mě napadlo, akorát ve vztahu k Rakousku![]()
Jo, já mám taky dojem, že o Japonsku toho vím snad víc než o Německu:-D.
Přesně to samé mě napadlo, akorát ve vztahu k Rakousku![]()
Garfie ty kobylky jsou jako zivy
moora Malá Google už pracuje na tom, jak se ji naučit. Jedna kobylka je právě namočená ve vodě, aby šla rozložit...a uvidíme! :-) Jestli se to povede, bude tím ohromovat kamarády.
Tady ty origami ze slámy bývají často ve skanzenech k vidění, je to moc hezké!
Během týdne už druhá karaoke párty, nějak se nám to tady rozjíždí! ![]()
Včera jsem byla přizvaná na hanami párty, tedy pozorování sakur. Bohužel až večer, takže bylo houby vidět.
Navíc moji spoluputovníci vybrali takové zapomenuté místo, žádný pořádný festival s lampičkami a stánky...no ale tak bylo to romantické, krásná dlouhá ulice plná architektonicky zajímavých vilek, středem vede pěšina pro chodce lemovaná sakurami a kaméliemi. Nakoupili jsme si alkohol a jídlo a co pár metrů zastavili, popili, pojedli a šli dál. No a skončili jsme v karaoke baru pro pány, tedy takovém tom, kde sedí u stolu holky a rozjíždí zábavu. Bylo to docela vtipné, protože jedna vypadala přesně jako synova matikářka!

Karaoke bar úplně maličký, tak pro 15 lidí maximálně, přitom kromě šéfa tu byly tři holky na zábavu, vůbec nechápu, jak se můžou uživit! I když teda, když jsem viděla, jak nám nenápadně vydatně nalévá, tak se to asi vyplatí. Ta uprostřed je s náma (host), ty dvě holky jsou místní zaměstnankyně.

A hned naproti je maďarská restaurace!!! :-)

Garfienáhodou ty noční fotky maji něco do sebe.
Garfie hledala jsem povídání o róninech před rokem, ale nenašla. Zato vím, že jste vloni byli na dovolené s neteří a muž hodně pracoval :-) No nic , vyguglím si to.
Lenka22 Já ti to najdu, je to v prosinci, takže to bude víc než rok.
Už to mám, strana 220 :-)
continuity Doufám, že přidám i nějaké denní. :-) Letos jsou sakury o dost později než loni, vím i o pár lidech, co přiletěli speciálně kvůli nim a odletěli domů ještě než rozkvetly. :-(
Dnešní ikebana, učily jsme se novou formu, hiraku katachi, neboli horizontální...Dělá se do takovéto speciálni mísy, aby ta vodorovnost vyzněla.

Garfie Žardinka na nožičce. Gerbery používáte často, jsou tam hodně oblíbené? Ruscus bereme taky, ale itala víc, je košatější.
A dostala jsem svůj první certifikát, jméno je na něm v japonštině (už nevím kdo se na to ptal, Kan ?) Sensei ale byla tak hodná, že mi jako dárek nechala vyrobit i vkládací stránku v angličtině).

Kan Já to znám jen jako mísu na bonbony.
Nebo od Číňanů, ti ji používají hodně.
Gerbery se používají dost, máme je minimálně potřetí, ale celkově ikebana pracuje hlavně se sezónními kytkami, nebo nějak spojenými s aktuálními svátky.
Garfie To je ale nádherný certifikát. Velká gatulace!
Kan Děkuju! Je opravdu hezký, takový luxusní provedením, mám radost!
Garfie jé, děkuju za odkaz na stránku.
Ikebana prostě krásná, a gratuluji k certifikátu. Můžeš to pak vyučovat v kurzech zde.
Garfietahle ikebana je parádní
se mi líbí asi nejvíc z toho, co si sem zatím dávala.
continuity Jenom je hodně náročná na prostor, tím, že jde do obou stran. I potom doma jsem ji musela trochu upravit, protože se mi sem nevejde. Ale na správném místě určitě hodně vyzní.
Lenka22 Děkuju! Na výuku je ještě hooodně brzo
Ale sensei mi to taky říkala!
Garfie Certifikát je krásnej a ikebana taky :o)
Garfie tahle ikebana je opravdu krasna! A certifikat je primo umelecke dilo. To cervene jsou podpisova razitka?
Takže jsi certifikovaná profesionálka![]()
Ikebana je krásná a i mně se líbí zatím ze všech tvých výtvorů nejvíc. A certifikát je sám o osobě taky potěchou pro oko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.