Tak mozna bylo dobre zes u toho nebyla, treba by se panove ostychali.
A obed vypada
....no hned bych si dala taky.
Tak mozna bylo dobre zes u toho nebyla, treba by se panove ostychali.
A obed vypada
....no hned bych si dala taky.
jerry Já teda zapomněla dodat, že jsem před ním ještě byla na pořádném obědě v Hawajské restauraci! ![]()
Garfie Ty jo, ty mi děláš chutě! Já už do tohoto vlákna nechodím.
Karja Já taky ne
Ale měla bych zase začít.....
Garfiejá si říkala, zda už kurzy začaly. Že mi chybí info.
Malvin No já si tady už stěžovala, že mi letos všechny unikly. :-( Ale nakonec jsem něco vybojovala, bohužel spíš takové nezajímavé, sport a jazyky. Ale vybojovala jsem pro nás Tea ceremony pro pokročilé, protože to jsem prostě nedokázala akceptovat, že jsem se nedostala. Nepřihlásila jsem se ani do ikebany, ale možná to přehodnotím. A drama asi nebude.
Ale každopádně, zítra jdu vyrábět lampičku z bambusu, tak pokud si neuřežu prst, pochlubím se výsledkem! ![]()
Neni kazdy den posviceni - my jsme rady, ze budeme mit cokoliv.![]()
A Tea ceremony pro pokrocile je skvely. A ikebanu zvaz - za prve ti to moc dobre slo, za druhe to umis krasne nafotit a za treti edukujes nas tady.
jerry Já tu ikebanu pořád trochu zvažuju. Ale mám pocit, že si potřebuju odpočinout. Loni nás sensei pořád dost tlačila na nějaké další (placené) kurzy a certifikáty....navíc jsou tam letos jen Číňanky a od těch si asi potřebuju taky odpočinout! ![]()
I když s drama klubem to letos moc nevypadá, jestli toho odpočinku nebudu mít víc než bych chtěla....
No každopádně dám sem na chvíli pár fotek ze synova školního výletu, myslím, že si fakt dost užili!! Kromě nějakých památek, které vy už znáte :-) navštívili taky super zábavní park, který simuluje staré Japonsko. Takový moderní skansen, spíš ve stylu Disney.
Ten vodopád je ale pochopitelně reálný, z jiného místa! :-)

Školní dozor ![]()

Třídní učitel

.....(smazáno)
Učili se připravovat mochi, pozorovali hvězdy a kamarádili se s nějakou místní školou...a večer si sami grilovali večeři. :-)

Garfie Hustý!
Garfie krasny! A kluci v kimonech jsou senzacni.
Garfieprosím tě nevíš něco víc o kimonech s těmi sklady?
continuity Nejsou to hakama?
Iscamožný je vše,ale zajímá mne i víc, jak to vzniklo, kde se to hodilo, při jakých příležitostech. Jsou to takové ty samurwjske kimona, ale vlastně o tom nevím nic.
Teda tí chlapci na fotke sú úžasní !
Garfie To je krásný, kluci i holky :-).
Hele, v Lidlu je tento týden japonský týden:D. Bože, já se směju. Garfie nám tady s takovými dobrotama a my půjdeme do Lidlu:D
V slovenskej televízii vysielajú gastronomický cestopis Cestou necestou, je to veľmi zaujímavá relácia, Slováci dlhodobo žijúci v zahraničí predstavujú z ich pohľadu miesta/regióny, kde žijú, najmä jedlo a tradície. Nedávno bola časť o Tokiu. Ak by to niekoho zaujímalo, je to dostupné tu (hádam to pôjde pustiť aj mimo územia Slovenska): Gastronómia v Tokiu. Niektoré diely sú dostupné aj na youtube.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.