Mas velky stesti, ze jsem akorat po snidani - jinak by to od tebe byl ciry sadismus.![]()
Ja bych ochutnavala do aleluja....
Mas velky stesti, ze jsem akorat po snidani - jinak by to od tebe byl ciry sadismus.![]()
Ja bych ochutnavala do aleluja....
jerry Že jo? Taky bych zkoušela.
Garfie No teda wow!
Tak jsem se shodou okolností ocitla cestou z karaoke večírku přesně o půlnocí úplně sama v totálně prázdném Chinatownu....zvláštní zážitek!
Garfie já měla za to, že tohle město nikdy nespí... magické
Garfie Na mne to působí skoro zlověstně. Jako, co sežralo všechny lidi? A nesežere to i mne? ;o)
Garfie to bych se i bala!
Na mě to působí jako filmové kulisy v obrovském ateliéru.
Takhle obvykle začínají thrillery.
Sweet Potato jeste by tam mohl vitr prohanet kousek papiru... nebo projit toulava kocka?
Kokoska Jo! Divný, děsivý šramot...a vyjde kočka. Ty si s úlevou oddychneš, že tě vyděsila míca... a v tom...
Sweet Potato ... v tom se na zemi objevi stin, ktery roste... kocka se na okamzik zastavi, ohledne se a s vydesenym skrekem bleskem zmizi ve tme...
Všechno co říkáte je pravda!!!
Cítila jsem se tam fakt divně, bylo to jak nějaký snový výjev....
No nic, raději zpátky k nočnímu Kyotu....

Garfie no nic, zrovna jsem se chystala na dalsi scenu - kocka mizi nekde za hromadou harampadi, slysime zasusteni hedvabi a vidime, ze stin patri postave v kimonu, ktera vahave vchazi do ulicky. Je k nam zady, ted se pomalu otaci, jako by se bala neceho za sebou... je to... Garfie! ![]()
Garfie ta predposledni kyotska fotka taky neni moc privetiva a voda v ricce je pekne zlovestne cerna!
My jsme se kdysi sli takhle za tmy v Kyotu "na chvilku" projit, zasli jsme taky nekam do ulicek u reky a usli asi 5 km, trochu jsme si pobloudili.
Kokoska Chaha, nechceš se živit psaním scénářů pro béčkové filmy? ![]()
Ty večerní scenérie jsou fakt dost tajemné, ty ploprůsvitné stavby tomu i dost pomáhají.
Garfie jo, na blbosti me uzije ![]()
Garfie Ty noční domy a voda a Chinetown! Všechno úžasné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.