A mám dnes za sebou lekci vánočního wagashi (japonského cukroví). Už to tady všechny známe, ale tak musím vám to sem přidat.
Tentokrát nás sensei nešetřila a ten vánoční věnec byl teda pěkně těžký.
Cílová úroveň...:-)

A moje dílo

A mám dnes za sebou lekci vánočního wagashi (japonského cukroví). Už to tady všechny známe, ale tak musím vám to sem přidat.
Tentokrát nás sensei nešetřila a ten vánoční věnec byl teda pěkně těžký.
Cílová úroveň...:-)

A moje dílo

Mašle byla příšerná a ten věnec samotný vám musím ukázat z blízka, dva odstíny zelené, do toho "sníh", taky pěkná piplačka. Fakt škoda jíst!

Garfie Máš to moc krásné
Garfie teeda, vysoka úroveň. Oba kusy sú výstavné ![]()
Garfie no tyjo! ![]()
Jak je to celé veliké (teda malé)? Z čeho jsou ty lístečky?
Je to tak krasne, ze by mi to bylo lito snist.
andulka01 Cca 4 centimetry, ta krabička je 5x5. Listy a ostatní ozdoby jsou ze speciálního mochi těsta, jen různě obarvené. Pro ten střapatý efekt to protlačíš přes čajové sítko a pak sbíráš pinzetou nebo "hůlkama" z párátek...

jerry No tak to si musíš vybrat, buď sníst (trpíš!!!) nebo to za pár dní vyhodit (trpíš ještě víc). ![]()
Garfie Ale je to moc krásné! Já bych to teda snědla ráda:-)
Garfie parádní piplačka ![]()
Garfie máš hezčí věnec než je ten modelový! Já bych se u toho vztekla, hůlky z párátek prej! ![]()
Kokoska Jo, věnec se mi povedl, i ty barvy, ale ta mašle byla čiré utrpení! ![]()
Garfie jee takhle jsme pres sito protlacovali na keramice vlasy ci kozisek :)
mas to moc pekny
DruI úplně jednoduchý, v rámci nákupu těch surovin.
Mám nepřilnavý Jamie Oliver na elektrický sporák, ten je trochu dost v ničemu, je těžký a nesmím do něj kovovými nástroji. Tenhle je úplně obyčejný, lehčí, s kulatým dnem na plyn. Budu ho muset "vyškolit", tak doufám, že to nezkazím.
nejlepší wok je tenhle litinovej - mám ho i s hliníkovou kupolovitou poklicí (určitě někde jinde ho maj komplet)... nepřilnavý wok je podle mě nesmysl ![]()
RoSa ten je strašně moc krásnej, časem do něj půjdu, ale je těžkej, potřebuju se naučit prohazovat a ovládat wok jednou rukou. Na plynový sporák i ten venkovní vařič mám wok nástavce, takže to kulatý dno chci zkusit. Víš co, jakože thajský street food, už kupuju mast na popáleniny :-)
Tahle černá litina je jinak u mě TOP, mám menší pánve a miluju je. Jamieho jsem dostala už strašně dávno, no. Ale jako hluboká pánev je fajn.
Tak když vy wok, já slavnou kyotkskou jídelní uličku, Nishiki market. ![]()

Garfie ale no tak pani!!! co mi to děláš?
Všechno chci ochutnat, ta svatojakubka vypadá velice elegantně, ty grilované pidichobotničky, uni, krab ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.