A školní jídelna se taky předvedla! :-)

A školní jídelna se taky předvedla! :-)

Nemluvě o Dinosauřím muzeu ve Fukui! ![]()

V japonském kulturním centru byla přednáška o Hina matsuri a měli vystavené panenky.

Kitsune Ty jsou krásné! ![]()
Já vlastně žádné nemám, budu si muset taky nějaké pořídit! Mám jen nástěnnou dekoraci.
Školní kafe pro rodiče, snídani zajišťovaly Číňanky, což je vždycky důvod tam zajít!
Tentokrát navíc doplněno přednáškou o výživě, takže super zajímavé.

Jo a zašla jsem zase jednou na sushi, po dlouhé době! :-)

Tak všechno nejlepší, dámy! (ještě to stíhám, i když jsem v zemi kde dnes znamená zítra.....
)

Včera jsem nalovila nějaké ty fotky při procházce Tokyem....
Ze střechy obchodního domu (tedy dvou různých).....:-)

Konečně tori, která slouží svému účelu! (tedy jako bidýlko pro ptáky) ![]()

Potkala jsem taky super botky, hlavně ty vpravo nahoře!

Malej Garfik mě nutil si je koupit, ať prý vyzkoušíme jestli se s nima dá chodit po vodě....![]()

Garfie A koupila? Kupujou, nebudou!
brrr No uvažovala jsem o tom....
Možná by se daly využít i na stírání podlahy! Ale ne, ony tady na fotce vypadají nositelně, ale byly strašně mohutný, fakt takový brikety.
A taky jsem při procházce vzala potomky do mého oblíbeného knihkupectví, nebyla jsem tam už věky....
Je to takový architektonicky zajímavý komplex několika propojených budov se stylovou knižní kavárnou....a knihy neskutečné.
é

Oddělení o autech ![]()

A hudba, těžká nostalgie!!!

Takhle vypadá ráj![]()
jerry To ti řeknu! Je to tam úžasné....
A další střípek z Tokya, tradiční dům, který mě trochu zklamal, viděla jsem mnohem lepší, je výjimečný v podstatě jen tím, že stojí uprostřed Tokya.
Ale zahradu má parádní, hlavně nečekaně velkou...

Vlastně úplně nejlepší je půdorys, ten mě baví vždycky! ![]()

Garfie na zahrady všeho druhu moc ráda vzpomínám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.