Ordinace 24/7

15. ledna 2024 19:01
Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 14:39

Karja hele, Google říká, že to je i na bursitidu. Tak mrkni. Jestli se to v ČR blbě shání, dej vědět. Mám kousek homeopatickou lékárnu a na Vánoce pojedu kolem.  Kdyby to mělo pomoct, tak to asi za zkoušku stojí. 

Online Karja
44330 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 14:43

Tabea hned se na to podívám, i guru Járu bych na to brala, natož homeopatika.

Online Karja
44330 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 15:04

notna To vypadá při zběžném prolustrování poměrně dobře;)

Tabea Tak děkuji, je to prodejné i v ČR;)

Offline woman27
513 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 15:56

Evaeva 

No, to by asi mohl být. Testy už se nedělají, koupím zítra v lékarně. Děkuji.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 16:13

woman27 naše doktorka na covid testuje, otázka je, jestli to po tolika dnech ještě půjde vytestovat. Právě mně trochu zarazily ty atb, na základě čeho ti je předepsaly....

Online Karja
44330 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 16:25

Evaeva woman27 Já jsem covid při těch posledních dvou virozách dlouhotrvajících taky měla negativní. Plus přesně, po x dnech se už asi nevytestuje no a zvlášt v těch domáchích testech. 

Evaeva Mně atb lékařka předepisuje při tech dlouhotrvajících virozách, ona říkala, že CRP je taky udaj vypovídající jen v určitý časový interval nebo fázi nemoce..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 16:55

Karja jojo, akorát já pochopila, že to bylo celkem zkraje. Ale možná jen neumím pořádně číst 

Online notna
9310 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 18:21
Reakce na Karja:

Karja Jj, dcera měla tu koxitidu. Ale až v 16, nebylo to úplně standardní. V Brně je naštěstí lékárna, kde ty soli prodávají, tak jsem byla přímo tam. Oni se hodně vyptávali a pak doporučili. Jedny měla na ten kloub a druhé pak po vyléčení na posílení, aby se jí to nevrátilo.

Já vím, že tady ta alternativa je v nelibosti, ale jak píšeš, člověk by pak klidně ze zoufalství povolal i guru Járu Dceři nezabírala klasická léčba, vysoké dlouhodobé dávky ibuprofenu jí poškodily žaludek, musela být hospitalizovaná. Bylo to zoufalý. Pár dní po nasazení solí se zlepšovala. Ale tak mohla to být i ta klasická léčba. Nebo placebo. Nicméně já tehdy byla ráda za tip, doktoři proti tomu taky nebyli. Tobě jsem si to troufla napsat, že mě nevyhejtíš  

Online Karja
44330 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 18:47

notna Hele podle mě to může prostě sednout jedno k druhému a dohromady fungovat;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 19:30

notna mně zrovna ty homeopatika připadají takové nic proti ničemu. Mám s nimi dobré zkušenosti. Jsou to přípravky, které kdyžtak neuškodí. 

Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:13

notna

dcera se narodila se zdravotním problémem a měli jsme se za pár měsíců stěhovat mimo Evropu. Muž se podivoval, že jsem s ní šla na osteopatii, že se mu to zdá jako šarlatánství. Tak jsem mu říkala, že kdyby mi někdo řekl, že mu na to pomohlo natírat se slepičincema, tak to budu dělat. A ty soli nejsou nijak extra finančně náročný a když nepomůžou, určitě neuškodí. Vícero pediatrů (v naší ordinaci i na pohotovosti) mi předepsalo na bolení ucha homeopatika. 

Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:15

Karja jestli chceš, dojdu do jedný ty homeopatický lékárny a ještě je vyzpovídám. 

Offline Pinot Noir
29710 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:16
Reakce na Karja:

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:24

Tabea ja brala omeprazol asi 3 tydny na ochranu zaludku pred jinymi leky a niceho jsem si nevsimla.Ty vedlejsi ucinky jsou vazne individualni. Ja jsem treba po kortikoidech byla po trech tydnech zrala na psychiatra a sambo o rok pozdeji pri obdobnem davkovani byl uplne v pohode a vycital mi, co jsem jo zase strasila...

Online Karja
44330 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:48

Evaeva Mně teda homeopatika co jsem brala docela vzdycky pomohla:D. Ale já mám spoustu takových svých placeb:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 21:03

Karja jo, mně skoro všechny taky. Akorát na těhotenské nevolnosti to nějak nefungovalo. A právě mi vůbec nevadí, jestli pomohl placebo efekt. Já v různé alternativy taky věřím.

Online notna
9310 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 21:07

Tabea Jj, proč nevyužít všechny dostupné možnosti. Naše praktická kombinuje klasickou medicínu s alternativní. Mně to vyhovuje.

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 22:54
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 20:49

Nemáte někdo, prosím, radu co na pocení/ návaly horka a peri-menopauze? Případně po čem pátrat u doktorky.. Jsem tak 10x za den pěkně propocená a šalvějový čaj asi nebude nejúčinější meducína.. Díky!

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 22:01

bublifukMně po zkoušení všech možných přírodních preparátů zabrala HST. Byl to pro mě zázrak a neuvěřitelná úleva.