continuity Saskatchewan hory nema, je to prerie placata siroko daleko, neni to treb ajak Montana, kde jsi na prerii a vidis ty hory v dalce, tak nic pro Tebe :)
Ja se stehovala uz ne nijak extra mlada, 31. Neresila jsem teda vubec, ze by se mohlo stat ze tady zustanu, brala jsem to, ze to nejak dopadne.
V Sask jsem byla pres noc v hlavnim meste, Regina, docela hezky, na to, ze na preriich, ono to pak vsechno vypada dost podobne, Edmonton taky. Prerijni kanadani jsou taky vic redneck, nez ti pobrezni (pobrezni jsou i cely Ontario, pokud se zamerime na povahu a zivotni styl). Maj radi country vetsinou, jezdi v nakladacich a lovi divou zver, je to trochu klise, ale teda sedi to jak prdel na hrnec. V zari jsem byli s kamoskama v Edmonton, protoze se tam jedna z nich narodila, a pravej country bar je zazitek, hrozne bych se chtela naucit line dancing, oni to tam vsichni umi a je to bozi. A na kazdou pisnicku se tancuje jinak, naprotsto nechapu jak a kde se toto uci, jsou to novy veci z radia (i klasika, ale u tech novych to nechapu vubec, protoze ty variace jsou veliky a teda dost dobry). Dala bych sem video, ale myslim, ze to nejde. Kamoska co tam vyrostla lita lovit kazdej rok, mam v lednici losi klobasy domaci, dobry to je.