Jiná Realita Dá se koupit mimo eshop?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Renusatko zimnivecer Dermi má část lékařskou (na pojišťovnu) a estetickou (cash). Byla jsem s kožním problémem v lékařské části a paní doktorka nejen nepoznala, co je problém, ale poradila detoxikační čaje (na herpes rozlezlý po celém těle). Tak úplně nevím, jestli bych důvěřovala estetické části...
Jinak v centru města je http://www.laserove-centrum.cz/kontakty.php ,tam sice herpes taky nepoznali, ale paní mudra vypadá jako Elina Makropulos - čím dál líp a přitom přirozeně. Ale neváhá si nechat zaplatit - to ale asi všechna estetická centra, řekla bych...
Budu ráda, když se pak někdo svěří se zkušenostmi..
nonemy mně právě taky, a proto bych si obličej už ničím takhle agresivním nemyla (skončila jsem u pleťovýho mlíka pro citlivou pleť a pleťový vody)
Pavlena Já tam mám opačnou zkušenost a to jen dobrou. Chodí tam syn a konečně někdo vyřešil jeho problém. Možná je to i přímo o doktorce ke které jdeš, jako všude.
Potrefenáhusa souhlasím, taky bych právě ráda vyzkoušela něco jemnějšího. ale kombinace použití s vodou se mi líbí, mám potom pocit, že je pleť opravdu pořádně vyčištěná
paktofonika právě zmiňovala nějaký čisticí krém, či co, proto se ptám. bojím se, že čistit jen pleťovým mlíkem a vodou, budu mít více akné
nonemy nonemy No ja niesom žiaden extra odborník( to skôr 0zero7 ) som len nadšenec :D
Effaclar som kedysi používala a trvalo mi dlho kým som prišla na to, že vysušuje a to fakt fest. Taký ten začarovaný kruh kedy gél vysušuje, v T zóne sa tým pádom viac mastí a tam kde je pleť suchá sa vysušuje ešte viac. Ku koncu som som mala mastnú šupinatú pleť plnú vyrážok. Priznám sa, že čo sa týka kozmetiky z lekárne tak som spokojná len so špeciálnym šampónom a s jedným krémom. Ono to v ľuďoch vzbudzuje dojem, že prípravky z lekárne by mali liečiť ale poväčšine má kozmetika tam predávaná dosť blbé zloženie.
Na odličovanie používam prevažne oleje a balzamy, dlhodobo som spokojná s Clinique take the day of (balzam, majú aj mlieko, ale to fakt nemám rada) a potom Erborian cleansing oil.Ani jeden nevysušuje a líčenie odstraňujú dobre. Penu mám od Alverde a tú používam len ráno, je fajn, ale nezdá sa mi, že by si poradila s líčením prípadne s nečistotami ktoré sa počas dňa na pleť dostanú. Na čistenie mám najradšej Oskia a keď vyhrám športku tak si znovu kúpim Tata Harper Regenerative cleansing oil.:D A čistím hot cloth metódou:D. S akné nepomôžem, s tým nemám skúsenosť a ani neviem čomu sa máš v tomto prípade vyhýbať, teda viem, vysušujúcim prípravkom.
nonemy ted koukám, že jsem si to uložila, resp. tu fotku, co pak dávala Catherinne , tak já sem dám rovnou tu její fotku

Mně na čištění mastné pleti paradoxě zabralo umývat pouze vodou ve sprše + pak dočistit olejovým odličovadlem od Alverde, popř. kokosovým olejem. Když se to udělá hned na ještě vlhkou pleť, tak se olej v pohodě vsákne. Ráno už jen opláchnu vodou a dám krém. Asi jsem pleťový barbar ![]()
MP Meri Ja kokosák na pleť nemôžem, vyhádzala som sa takmer okamžite.
paktofonika to je zvláštní, jak je každý jiný. Mě když pleť na něco zreaguje, tak přechodně odličuji kokosákem, tím vše uchlácholím. Jen mi přijde, že to není tak úplně dokonalý odlíčení na delší používání..
Potrefenáhusa Děkuji! Měla jsem za to, že se jedná o něco jiného, ale toto nevypadá špatně, to bych mohla vyzkoušet.
Pavlena Je, zrovna u kozmetiky neexistuje univerzálna rada. Ja som toho vyskúšala za tie roky viac a čo mi sadlo to kupujem opakovane a nešpekulujem.
MP Meri tak to jsme dve
(akorat mi taky moc nevyhovuje kokosovy olej, pouzivam vetsinou nejaky obyc nocni krem)
MP Meri To jsem taky zkoušela, vodou a olej, ale nějak mi ty oleje nejsou příjemné, krémy mám daleko raději. Nutím se i do Ordinary (mám dvě séra), které jsem si na základě pozitivních recenzí také koupila. Po delším používání jsem neviděla žádný efekt, ani pocitový, tak to už jen sporadicky dopotřebovávám.
nonemy Ten Alverde čistiaci olej som kedysi dávno mala, musela som používať veľké množstvo aby som mala pocit, že je pleť vyčistená.
paktofonika A teď tedy používáš ten Sebamed? Mám nějak zafixované, že jsi psala o čisticím krému?
nonemy Neviem či si náhodou nepreskočila môj príspevok :) Nad fotkou od potrefenehusy. Ja som toho vyskúšala viac, napísala som len to čo používam teraz pravidelne. Prišla som na to, že tento typ produktu mi vyhovuje.
Od Sebamed som mala toto a spokojná som nebola, obsahuje alkohol a vysušuje. Nič iné som od nich neskúšala.

paktofonika ano, přeskočila. děkuji, jdu si to přečíst :)
paktofonika Erborian cleansing oil: toto mě tehdy zaujalo, když jsi o tom psala ;) když jsem to teď zadala do vyhledávače na notinu, tak to mám dokonce uložené :) děkuji
Tata Harper jsem nenašla a netuším, co to je, ale jak je to na sportku, tak pátrat ani nebudu :)
nonemy jo ona to asi nepsala paktofonika, ale Lama_z_Lana ten sebamed
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje