Tak Betty mně v tomhle případě pomohl výmaz historie a restart. Případně aktualizace op.sys. A někdy prostě počkat.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz Děkuju, zkusím.
Tak Betty nz, snad to pomůže ( nebo někdo poradí líp)
Nemate tip na hezky batoh (ne skolni) pro sedmiletou dceru, 18-20 litru, musi mit hrudni popruh, mel by byt uzsi, je drobna. Rada bych se vyhnula detskym outdoorovym batohum, ale mestske nesplnuji vsechny tyhle pozadavky.
Lamicka To mi přijde jako nesplnitelné požadavky. Hrudní popruh asi jinde než v outdooru neseženeš.
Sweet Potato Herschel dela hrudni popruh, ale jen u detskych batohu do 10 l :( Zrovna hrudni popruh mi u deti prijde asi nejdulezitejsi. Maly Boll, ktery mela dcera od skolky, byl perfektni, ale nosi skoro jen sukne a saty, outdoor se mi moc kupovat nechce.
máte prosím někdo tip na kožního lékaře nebo estetické centrum v Brně, kde bych mohla přes zimu vyřešit problém s pigmentovovými skvrnami v obličeji? I přes pravidelné natírání SPF 50 se mi v létě několik skvrn objevilo a tuším, že krém si s nimi moc neporadí.
Lamicka nevim, jakou chces cenu, ale Braasi dela detsky batohy a na pozadani umi i popruhy. Nechavala jsem si delat s bedernim a hrudnim.
paktofonika Prosím Tě, psala jsi o čistících přípravcích na pleť, které používáš, zaujalo mě to a nemůžu to najít. Můžeš mi poradit? I když si nepamatuji, jakou máš pleť.
Já mám smíšenou, či mastnou, dospělácké akné, ale musím hodně hydratovat, protože hlavně po umytí ji mám zároveň dost vysušenou. Nyní používám La Roche Posay Effaclar gel a vyhovuje mi, ale ráda bych zkusila i něco jiného. Používám ho již dlouho.
Kdyby měl tedy i někdo další tip, co na čištění mastné pleti, tak uvítám. Děkuji.
zimnivecer mno jsem zvedava, jestli nekdo poradi a hlavne jak budes uspesna. Mam za to ze na pigmentove skvrny ani svecena... ![]()
nonemy mně přišel effaclar uplně šílenej, strašně vysušující, jakobych si umyla obličej jarem, vůbec jsem ho nemohla mít
nonemy natura siberica pěna na mastnou pleť.
Pavlena zimnivecer tak laser si s pigmentovými skvrnami poradí, konkrétní doporučení bohužel nemám, z Brna nejsem.
zimnivecer Pavlena a kdyz uz jsme u toho,nemate prosim nekdo zkusenost s popraskanymi zilkami v obliceji?ma cenu to odstranovat?trochu nad tim zvazuju.ale rikam si, ze se to nejspis hned udela znova.
Gatita dala som si žilky odstranovat dvakrát z tváre a pomohlo to. Lenže som citlivá a dosť je to nepríjemné. Už nepojdem na laser , robila mi to najviac okolo nozdier a trochu na lícach. Ufff, a používam krém REmescar a je to lepšie.
zimnivecer http://www.dermi.cz/
Jestli řeší zrovna tento problém nevím, ale minimálně bych zavolala.
Renusatko diky moc,az budu mit chvilku podivam se co nabizi
Potrefenáhusa Je pravda, že si musím obličej po umytí effaclar gelem okamžitě natřít krémem, ale mě takto vysušuje i samotná voda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje