"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 09. října 2018 12:09

Jo, ja ted pouzivam to, co je na te fotce od Catherine. Tohlo combo za me zatim nejlepsi. I jednotlive super.  Na noc jeste obcas mezi Skvalan a Sebamed gel pridam Effeclar Duo. Ted jsem dokoupula i Sebamed peeling a ten je taky super, cerny tecky z nosu mizej. Co ale je uplne k nicemu az dost hrozny je ta jejich lokalni tonovana pece. Barva strasna a ucinek zadnej. 

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 09. října 2018 12:38
Reakce na Pavlena:

zimnivecer mno jsem zvedava, jestli nekdo poradi a hlavne jak budes uspesna. Mam za to ze na pigmentove skvrny ani svecena... 

​no ja pevne doufam ze laser si s nimi poradi. Nejaky rok zpet jsem pouzivala od clinique even better a hodnotim ho jako vyhozene penize.jako skvrna na cele mi  pres zimu vybledla, ale v lete byla zpet v plne parade. proto si rikam,ze neco invazivnejsiho by mohlo pomoct.moje kozni lekarka laser nema,tak jsem chtela poprosit o tipy na konkretni misto nez zacnu neco hledat sama

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. října 2018 14:32
Reakce na nonemy:

Jiná Realita Dá se koupit mimo eshop?

​netuším, jak u vás, u nás se to dá koupit v zelené lékárně (tak se to jmenuje, prodávají tam různé eko bio alterno přírodno věci).

pokud srovnám třeba balea čisticí pěnu na citlivou pleť, kterou myslím chválila 0zero7 , tak ta sibera mi přijde, že čistí líp a trochu méně vysušuje. po balei musím dočistit ještě něčím, po siberice ne. 

já mám xicht hodně špatný a hodně citlivý a má všechny problémy světa, ale siberica mi vyhovuje. bohužel se neád říct, že bude vyhovovat i vám :( protože jak se výše opět potvrzuje, každému vyhovuje něco jiného.

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 09. října 2018 16:33

nonemy zkoušela jste koloidní stříbro? popř. koloidní stříbro se zinkem?

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 09. října 2018 17:22

Jiná Realita děkuji. jasně, každému vyhovuje něco jiného, potřeba vyzkoušet. ale čím víc lidí má pozitivní zkušenost, tím více to za vyzkoušení stojí :)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 09. října 2018 17:24

prďola (tykat prosím ;) ) ne, koloidní stříbro jsem nezkoušela, jsem jedno velké ucho ;) pomáhá to na akné?

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 09. října 2018 18:05

ano, mělo by pomáhat, ale samozřejmě i toto bývá dost individuální 

jde spíš o to, že na velmi citlivou pleť nebo velmi suchou pleť bych asi nedávala žádné, tj. ani mírné tenzidy, a ty v těch všech gelech a čistících pěnách prostě jsou. a moc jiných alternativ není - jarischův roztok anebo koloidní stříbro... o ničem dalším nevím. z těch dvou bych volila koloidní stříbro a pro jistotu podotýkám, že jen pro vnější použití 

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 09. října 2018 21:01

Janulik03 diky moc.mam to taky kolem nosu, ale nevim,jestli se odhodlam.nechavala jsem si totiz odstranovat zilky z nohou, ale byl to opruz a nejsem si vubec jista,jestli za to ten nepatrny vysledek stal. A ten laser je asi neprijemny?nejsem zadna hrdinka,posledni dobou jsem dost hakliva na bolest:-/

Offline Janulik03
19825 příspěvků moje polička 09. října 2018 21:21

Gatita myslim ze je to individualne, ale prijemne to nie je. Skus ten krem. Vyhybat sa saune, vykyvom teploty, mechanickemu tlaku na pokozku,,,,blablabla, ved vies 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. října 2018 21:40

no a když jste tu nakously metličkové žilky, tak někdo nějakou osobní zkušenost ideálně třeba v brně nebo ve zlíně nemáte? mám je na stehnech a tuhle zimu bych s tím ráda něco udělala, co nejméně invazivně. myslím, že jen nemám nějak podstatně hrozné.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. října 2018 22:00

Jiná Realita mam na lytkach a neresim vubec, na kremy teda neverim, sklerotizace leda

20970 příspěvků moje polička 09. října 2018 22:10

Prosim vas ja uz z AboutYou objednavam od leta a dneska krs to janci celej Instagram, jsem trendsetter?? Nebo teda mam bejt, bude to rychlejsi?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. října 2018 22:12

Mutziputzi Dnes mali párty v Kotve, Kamu tam kričala do telefónu, že aký super obchod. Pozrela som sa, ale neoslovil ma. 

20970 příspěvků moje polička 09. října 2018 22:14

paktofonika ja jsem si asi tri veci objednala, neni to spatny

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 10. října 2018 06:37

prďola děkuji

Offline prďola
4419 příspěvků moje polička 10. října 2018 07:35

nonemy nz

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 10. října 2018 07:36

Jiná Realita ja jsem na tom byla ve Zline asi pred 20 lety :)

podle mista predpokladam, ze asi v tom 1. laserove centru

bylo to lehce neprijemne, asi jako slehnuti gumickou, ale tak rychle se to udelalo znova, ze uz nemam zajem to znovu absolvovat

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 10. října 2018 07:43

Máte niekto skúsenosti s Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% od The Ordinary? Ak áno,ako používať/kombinovať?, ak mám aj Hyaluronic Acid 2% + B5?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. října 2018 09:19

Mutziputzi vizuálně je to teda dost ošklivej eshop, aspoň pro mě.

pořád jsem si říkala, co to bude, když to mělo takovou masírku, a vono zase hadry 

20970 příspěvků moje polička 10. října 2018 09:23

Jiná Realita já nemam lautr žádnej svetr, tak jsem slevu využila