Já kupuju bavlněný silnější tepláky v Lidlu, hřejou a skoro nic nestojí. Střih je široký, straším v nich někdy doma a na zahradě.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dynda Ale tie sú väčšinou polyesterove, alebo si tam objavila aj bavlnené?
paktofonika mam z lidlu presne ty tluste teple bavlnene, dvoje:-) kupovala jsem na hory
999 Držím palce!
80 % bavlna, 20 % polyester, nevypadají vůbec uměle. Vůbec se mi nelíbí ty moderní střihy tepláků, nenosím to ven na parádu místo kalhot. Chtěla jsem tepláky teplákového střihu a nedat za ně tisícovku. Což tyhle perfektně splnily.
brrr Díky, už si s nima dopisuju...
Skúšal niekto detské marteny?
Lístky na Štěpánka kde seženu?
paktofonika já a koupila, protože mi verze pro dospělé nesedí ![]()
Zu A v čom sú iné?
paktofonika mají z boku zip, ten jsem na normálních nikdy neviděla a prostě je ta velikost jiná. Stan Smith mám 38 a 2/3 a Marteny mi neseděly v žádném čísle (38,39), obě čísla mi byla velká a ta noha mi v nich kloktala, tyhle jsou fajn, možná jsou užší, ale nedokážu to posoudit.
paktofonika čísla mají i holčičí. Naživo sem je neviděla, nevim
Zu Ďakujem, práve kvôli tomu zipsu ma zaujali. Podrážka je rovnaká ako u klasických?
Mutziputzi kdybys nesehnala, tak to bude i v bedně
tina na tu nekoukam a já se tam chodím spíš nažrat než že by mě to zajímalo![]()
paktofonika jejej, to nevím, ale odfotím, až přijdu z práce. A ty moje nemají to žluté prošívání, ale zase nevím, jestli standardní verze není také s a bez. A cena byla tedy také odlišná, to mi ale vůbec nevadilo :)
Zu No cena je odlišná to je fakt. Majú aj so žltým prešívaním alebo bez. Ďakujem :)
Blahopřání
Volám spolehlivý CML. Kde zítra na Praze 1 nebo 2 seženu vkusné blahopřání ke svatbě? Ideálně bez textu.
Aranel Paradoxně v knihkupectvích mívají hezčí přání než v papírnictvích. Luxor na Václaváku třeba?
Aranel Mně se líbí věci odtud: https://www.bohemiapaper.cz
Staroměstské náměstí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje