Aranel Veľmi pekné a jednoduché (pre niekoho možno až príliš jednoduché) priania od Thie Studios majú v Book therapy.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika To určitě zkusím. Luxor mám taky celkem po ruce. Hlavní je vědět, koho se zeptat ![]()

Prosím, mohl by mi někdo přeložit text? Bod 4.
Není nutné slovo od slova, jen fakta.
999 Ze Zalando jsem objednávala na začátku října, platba okamžitě kartou, a čtyři dny jim trvalo, než zboží předali dopravci (mezitím žádná zpráva). Pak další čtyři dny, než doručili (v tom byl tedy víkend). Moc nechvátají.
Tak Betty po částečném zaschnutí lepidla, položte kus přiložené pásky/záplaty na poškozenou část a žehličkou přitlačte (120 stupnu, jeden puntík, na pět vteřin), než se záplata vyrovná, než bude rovně na té poškozené části. Má se použít pečící papír mezi žehličkou a záplatou, aby se žehlička nezničila.
doufám, že je to jasné, jinak se ptejte
Brutální_Nikita Díky
Vzdycky kdyz mam dlouhy a narocny den ve smyslu 6 hodin cesty + 6 - 9 hodin soustredeni na skoleni/konferenci, tak me prakticky cely den boli hlava, i kdyz nepretrzite piju. Pritom v beznem pracovnim dni, i kdyz toho mam moc a jsem tam dlouho, se mi to nestava. Predpokladam, ze je to asi stresem, jsem takovy sebestresor. Nemate nejakou alternativni radu typu akupresurni hmat, dychani atd.? Prasek nechci brat a vlastne ani na toto nezabira
Diky
baltik mám to stejně. Myslím, že je to kombinace zářivek, dlouhýho sezení, soustředění. Možná trochu psychosomatika. Školení = bude mě bolet hlava. Hmat nemám, mám brufen.
baltik jeste mne napadlo, ze to muze byt krcni pateri. cestou se moc nehybes, na skoleni taky. asi to nechces slyset, ale ono to je zahul a telo se proste brani.
jinak to mivam taky, realne bud ibalgin, nebo tu zatez nejak rozlozit treba jet den predem pres noc. ale pokud to neni jednou do tydne, asi bych se prasku zas tak nevzpirala.
jeste mi vadi klimatizace v konferencnich salech, takze davam pozor kam si sedam a pripadne nosim sebou salu.
ice Anoanoano
, moc děkuji, tohle je naprosto přesně ono. Ještě se teda blbě zeptám, jak sedí velikosti, mají největší M, já nosím cca velikost 40.
continuity jenze me na to ten prasek fakt nezabira, rano jsem uz videla, ze to bude zase stejne, tak jsem si rovnou vzala a zadny vysledek
dynda viktorka_od splavu Děkuji, i Lidl zkusím, na eshopu jsem je teda neobjevila, ale když půjdu občas okolo, nakouknu.
MaeGandal Moc děkuju, můj muž je rybář a proříznul si ve vodě kalhoty, mysím, že se jim říká " prsačky".
Tak bude lepit.
baltik a co beres? Nusi vzdy zabrat vzdy vsem vsechno a treba 500 paralen je dost detska davka.
baltik Mávam to tiež, domnievam sa, že je to krčnou chrbticou. Z tabletiek mi pomáha jedine Panadol ultra rapide v šumivých tabletách. Zaberá tak do 5 minút.Žiadne ibalginy,brufeny a pod nepomáhajú.
Aranel nebo luxor na hlavním nádraží, nahoře v patře
baltik Ešte som chcela dodať, že pokiaľ je to z chrbtice tak cítiš vzadu na temene tlak. Bolesť hlavy zo lámp, sústredenia, stresu alebo z očí je iný. Kým som nemala okuliare, strašne ale fakt brutálne ma bolievala hlava ale je to iná bolesť.
paktofonika mne ta hlava boli jen nad ocima. Krcni pater mam myslim bezproblemovou.
continuity beru apo ibuprofen 400
baltik a krevní tlak máš v pořádku?
baltik No ja s ňou mávam problém v prípade, že dlhšiu dobu necvičím. Skús ten Panadol keď tak. Doporučená dávka pri väčšej bolesti sú dve šumivé tablety a mne v pohode zaberie jedna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje