"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:40

continuity dneska jsem hledala Bepanthen, který mohl být kdekoliv, děcko se mezitim vymachalo psovi v misce s vodou, a do toho jsem poslouchala že jsem bordelář. Místo aby zvedl zadek a šel pomoct. A ještě má blbý kecy. Jako já chápu že složité období a kdesicosi, ale fakt mě sere to jeho maminka je zase divoká. Ještě aby nebyla.

Offline viktorka_od splavu
48921 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:42

rasaNori hele to mimino za to ale nemůže. ono pláče/prudí protože se necítí dobře, je unavený, hladový, něco ho bolí, něco mu vadí.. asi jako ty jsi protivná, ne? jasněže to je na zabití.. ale při vašem životním tempu je asi otázka času kdy něco rupne

48921 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:43
Reakce na rasaNori:

fakt mě sere to jeho maminka je zase divoká

doporučuju tu ránu pěstí co praktikuje Karja

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:43

rasaNori jo a k diteti pomuze i ho nekam zavrit na bezpecne misto (treba do postylky) a jit na pet-deset minut pryc. obcas jsem dala i sprchu. fakt se mu za par minutek revu nic strasneho nestane a clovek se trochu posbira. ja vim, ze ted je takova doba, ze dite se nema nechat plakat ani chvilicku, ale ono to fakt nekdy nejde vydrzet. 

​souhlas, někdy to může zachránit životy

continuity jo, díkybohu za ohrádku. Venku ten jekot není tak slyšet. Hůř teda snáším tu 4 případně půl pátou ráno. Bych ji roztrhla na dva malý občas...

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:44

viktorka_od splavu to by byl začátek konce.

Offline continuity
41782 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:49

viktorka_od splavu ja to s tou divokou maminkou vubec nepochopila, nechybi tam nejake slovo nebo carka?

48921 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:49

rasaNori to byla samozřejmě nadsázka. něco tak strašnýho by ale zasloužilo reakci po které se to už nikdy nebude opakovat...

48921 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:50

continuity čárka určitě, ale jestlis to nikdy neslyšela tak to asi nepochopíš ani tak. jde o to, že otec komentuje před děckem počínání matky stylem: "no jó, maminka má dneska ty svoje náladičky..." a podobně

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:51

continuity chybí, dvoutečka.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:52

rasaNori 

Vlastně o tom nic víc nevím, ale existuje nějaký kurz či co, jmenuje se to vztek matek a zaměřuje se to na odbourání toho mateřského stresu. Slyšela jsem o tom od kamarádky, ale já na tyhle věci vůbec nejsem a ani necítím potřebu. Určitě to půjde vygooglovat. Třeba by to stálo za to?

48921 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:54

dynda mně trošku tyhle věci připadají že si je člověk má teda dávat za vinu, že si za to může sám... a to tak úplně není pravda.

Offline continuity
41782 příspěvků moje polička 18. října 2018 21:55

viktorka_od splavu jo tak, no ja jsem hodne splachovaci. ale to se nevyresi takto, asi bych si to prilezitostne v klidu vyrikala. u nas je ten divoky tatinek. vlastne kdyz s nim mluvim v klidu, jeho to taky mrzi, no tak co s nim. proste spatne neurologicke nastaveni. zas kdyz jde opravdu o zivot, tak je v ledovem klidu. bohuzel to neni v nasi civilizaci 2x tydne, tak si to musim aktivne pripominat. 

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:00

continuity jo jako on je muz super, ale někdy na zabití, asi jako každej. A když se to sejde...jako občas už se umím ovládnout a odpovědět: jo jsem děsná, jo je mi to jedno, hmmm máš pravdu. Ale někdy mi přijde že to je vyoženě provokace a pak se neovládám...

dynda tohle si uložím, až půjde opravdu o dítě. Zatím jde o chlapa. U toho mimina si jsem schopná říct tak prostě řve, no.

48921 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:02

continuity a ty ho takhle před děckama shazuješ, že jee holky to je sranda taťka má ty svý myšky? ono jasně teď je ještě baru malá, ale on s tím nepřestane... je to zlo, čirý zlo v rodinné komunikaci totok

navíc a pro mě jako hlavní - od partnera je to kudla do zad ve chvíli, kdy jsem na dně a už nemůžu, od něj čekám podporu a ne tohle. konec

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:05

viktorka_od splavu teď jsi to pojmenovala, díky.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:06

rasaNori 

O vzteku manželek nevím, ale třeba to někdo zavede  A souhlasím s viktorka_od splavu , ty blbý kecy pod fousy, to je hodně špatně. Jako jestli má něco proti tobě, ať to řekne na rovinu tobě, ale shazovat jeden druhého takhle před dětma, to je blbý. Což by možná měl slyšet. Ono to může být někdy vyřčeno z legrace, ale na to musí být nálada na obou stranách, na srandičky.

Offline continuity
41782 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:08

rasaNori fakt si to vyrikejte nekdy vecer v klidne chvilce. vysvetli mu, co to s tebou dela, muj je taky peknej provokater, ale spis reje do mladsiho ditete (protoze to jedine z cele rodiny mu na to jeste skoci ). tuhle byla uz nejaka nacata, tak ho nic lepsiho nepadlo, nez otevrit suflik a delat, ze ji zere susenku. a kdo ji nakonec uklidnoval: no ja, protoze milovaneho tatinka nechtela vubec videt. a to jsem videla predem, k cemu se schyluje. no debil proste. 

na zabiti je nekdy kazdej, i chlap roku. ja rikam porad, jak hrabnes do toho pytle, tak hrabnes, dokonaly kus stejne nevyberes (protoze tam zadne nejsou). pokud jinak vyhovuje, nacvicila bych si nejakou prupovidku, klidne po domluve s nim a tu vzdy pouzila jako zaklinadlo. 

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:09

dynda zítra nás prozměnu čeká dlouhá cesta, zkusím nadhodit téma.

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:11

continuity ámen.

Offline continuity
41782 příspěvků moje polička 18. října 2018 22:13

continuity a ty ho takhle před děckama shazuješ, že jee holky to je sranda taťka má ty svý myšky? ono jasně teď je ještě baru malá, ale on s tím nepřestane... je to zlo, čirý zlo v rodinné komunikaci totok

navíc a pro mě jako hlavní - od partnera je to kudla do zad ve chvíli, kdy jsem na dně a už nemůžu, od něj čekám podporu a ne tohle. konec

​hele, neshazuji, urcite ne umyslene, ale vim, ze on ma nekdy pocit, ze jo. ja bych si to fakt v klidu vydiskutovala, je dost mozne, źe mu to vubec nedochazi, co dela.

uplne si teda nepredstavuji, ze pan Nori vzhledne od pocitace, pomne si ruce a rekne si: no tak ted je ta spravna chvile, trochu ji ted potyram, nozem se tam postouram, aby si moc nemyslela. uz tu stejne dlouho byl klid.

ne: proste to z nej vylitne a vubec to nedomysli. proto rikam mluvit.