paktofonika jsem taky v pořadí, asi na 6 902. místě :-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz partner se mnou nechce, tak zatím jdu taky sama :)
Friga Po 45 minútach sa podarilo. Vzala som státie tak som zvedavá :D
Magráta Ja som to odklikla presne o 10 a bola som 4550 v poradí.
paktofonika taky koupím stání
Magráta Na utorok mi už kúpiť nešlo, ale na středu ešte áno. Držím palce ![]()
Ounz ja jdu sama, muz neni fanousek a z kamaradu a znamych jsem narychlo nikoho nesehnala.
paktofonika super! Zavidim, ze koncert v Praze je driv ![]()
Magráta drzim palce!
Ounz jasne! Bez, ja byla i minule sama. To bylo teda na festaku, takze jsem si tam nasla skupinku uz prubehu vecera, nez nastoupili Rammstein, kvuli kterym jsem tam hlavne sla. Zkratila jsem si tim cekani. Behem samotneho koncertu R+ mi to bylo uz jedno, to jsem se soustredila na hudbu.
Friga paktofonika k stání už nic :-(
Ounz Ja bych teda sama nesla ni omylem
Magráta juj, to me mrzi
to slo rychle
Mutziputzi proc?
Friga já myslím, že ještě časem (nebo těsně před) budou :-)
viktorka_od splavu Do kina, do divadla, na výstavu úplně s klidem, v některých případech možná i radši sama, ale koncerty já mám nastavený jako společenštější události, jinou zábavu. Upřímně představa sólo pařby mi přijde hrozně směšná...samozřejmě to tak mám já, ostatním do toho nekecám![]()
paktofonika na me to vykouklo na fb asi pred tydnem, pak mi to jeste rikal muz, ze si nekde vsimnul. Vi, ze mam R+ rada.
Magráta no, nebo do Berlína jet na Rammstein
Mutziputzi ja se obvykle dam s nekym do reci, budto z toho vyleze spolecnost nebo ne. Pri hopsani behem koncertu si nikoho nevsimam, takze tam klidne muzu byt sama. Navic je mi celkem jedno, co si kdo mysli, proste chci videt koncert a nesezenu spolecnost, tak jdu sama. Jako radsi bych sla samozrejme s nekym, ale co nadelam. Treba jeste nekdo vyplave, casu do srpna dost :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje