Friga já právě všude chodim sama i na dovolenou jedu sama, do restaurace, ale ten koncert mi přijde jako věc pro víc lidí, no...ale je to asi o zvyku, sama sem ještě nebyla :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz radsi bych sla s nekym samozrejme, ale kdyz neni zbyti, jdu sama.
Friga no jasně, proč ne :) já nakonec taky půjdu sama, to bych taky jinak pořád seděla v koutě. Spíš sem na koncerty chodila hodně v mládí a pak to ustalo, spíš že ty davy úplně nemusim, ale Rammstein a pak Depeche bych někdy ráda viděla naživo.
Magráta tenolympijskej stadion v Berlině sám o sobě stojip za to, je obří, ten koncert tam bude famozní..
Ounz Já jsem na Depeche Mode byla desetkrát určitě, snad i víckrát, a právě že to musim mít stejně "intenzivní" jako v patnácti, nemůžu jít sama, to prostě nejde! Teď už teda leda do klubový zóny, stání už nee, to jsem stará.
Mutziputzi a vezmeš mě příště s sebou? ![]()
Ounz podepíšeš-li mi vlastní krví mlčenlivost![]()
Mutziputzi jako po celou dobu toho koncertu nebo tady o tom jaký to bylo? ![]()
Ounz to ze me nedelej nelidu, jenom po!
Ounz Já umím sama leccos, kino, koncert úplně v klidu a dovolenou si umím taky dobře představit. Ale restaurace mi samotný moc nejde, tam je mi takový divný koukat na to prázdný místo před sebe. Berete si třeba s sebou knížku a čtete?
Mutziputzi ok, platí! ![]()
Zina Mám to úplně stejně. Leckam chodím i radši sama, nemusím řešit, že ten druhej na to nemá náladu, má hlad atd. Ale jít sama do restaurace by mi taky přišlo divný (a nemyslím hodit do sebe oběd a vypadnout, to klidně).
Zina no buď knihu, ale někdy ani to ne, záleží kam..když si to tam jdu užít, tak se fakt soustředim na to jídlo a zážitek. ale jako už se mi i stalo, že sem tam byla jediná a oni mě posadili tak, abych viděla do kuchyně, no ale vždy když naservírovali chod, tak se postavili do pozoru ke zdi a všichni na mě koukali, to byla výzva trochu :)
Mate můj obdiv, já nejsem schopna jit sama pomalu ani s košem...![]()
Ounz ze bych jela i do Berlina?
Abych to uzila vickrat?
Koupila sis listek nakonec tam? Jestli jo, tak to se mas!
Friga no nekoupila, koukala sem tam po desatý a to ten server moc neběhal a nabiízelo mi to jen vip lístky za 8 tis euro, no to sem zavázala trochu..
Sama do restaurace na jídlo, které si mám užít, vychutnat, to mi taky nejde. Když chci jen zahnat hlad, to je v pohodě. Znám ale pár žen, které by si samy nikam sednout nešly.
Teď jsem si ale došla sama na večeři v UK v restauraci, ktera se nakonec vyjevila jako rodinná, tam jsem si po chvíli připadala divně, zvlášt, když mi došla baterka v mobilu a neměla jsem žádnou zábavu
Asi jsem měla zůstat v hotelové, tam jsou jednotlivci normálka.
Ounz 8 tisic euro
koukam, ze pridali koncert v Mnichove, taky na olympijskym stadionu, to bude taky velky.
Friga hmm mnichov..hmm?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje