Friga VIP podium nebo VIP tribuna, pokud neVIP, ja bych radsi lehce bokem od uplnyho kotle, tribunu ja teda nebrat
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi VIP tribuna taky neni
jsou jen A, B, C a D tribuny, ta A je nejdrazsi listek v nabidce.
Friga Jee tak vďaka tebe som prišla na to, že budú v júli v Prahe. Určite pôjdem ![]()
Friga Rammstein budou i tady, tak o tom taky uvažuju (jestli tedy ještě jsou lístky)... šla bych do kotle, ale v mým věku už mám z toho trochu strach :-)
jak ses nakonec rozhodla?
paktofonika Ja na to taky koukam a jsem zmatena, co je Eden Arena Bubenec??
Magráta Pozerám, že predaj začne dnes o desiatej, no hneď to radšej odkliknem, nebudem riskovať. V Prahe budú mať 2 koncerty
Mutziputzi Mne to píše, že U Slavie Praha 10, pozerám Ticketportal
paktofonika To bude v Edenu normalka, mne tam vyjel nejakej nesmysl pres jiny stranky
Tak diky vsem za názory, koupila jsem listek na A-tribunu. Snad nebudu litovat, myslim, ze se bude parit i tam :) a aspon neco uvidim.
Magráta paktofonika vy mate jeste chvili cas, tady uz deset bylo. Byl to nervak ![]()
Friga ty jdeš na Rammstein?! Závist! Pak napiš jaký to bylo.. ![]()
Friga asi už píšu pozdě.. Myslím, že záleží na konkrétním místě, kde koncert je. Zrovna na Rammstein mě kolegové přemluvili na kotel, protože věděli, že ten prostor je dost velký a v zadní části bylo úplně volno (paradoxně víc volno, než v zadnějším sektoru "stání dál od pódia"). Úžasně jsme si to užili a ani nehrozilo ožehnutí od ohňových efektů... ![]()
Mutziputzi Já teda VIP tribunu už nikdy... Je tam spousta lidí, který ty lístky dostanou a tu kapelu vlastně ani neznají, nebo neposlouchají, ale jdou, aby to mohli vyprávět. Nepaří se tam a nedej bože, aby sis třeba stoupla. Zažila jsem několik koncertů, kdy celá hala paří a ve VIP se sedí. Takže už jenom do žhavíku na plochu
.
999 Ja jsem v O2 byla na vsech koncertech v klubovy zone a mela jsem asi stesti, plus se nazeru![]()
Ja som v poradí, no dúfam, že sa mi lístok ujde.
paktofonika drzim palce! Ja cekala tak 7-8 minut. V praci jsem musela na chodbu, kde je lepsi signal. Doufala jsem, za tam nepotkam sefovou ![]()
Pavlena listek uz mam, na tribunu nakonec. Myslim, ze si to uziju i tam. Jdu sama, tak treba s nekym vedle i pred koncertem pokecam.
Mutziputzi Tak skybox v O2 je něco jinýho, to jídlo je tam fajn.
Ounz Snad si vzpomenu a napisu. Tesim se uz ted, i kdyz koncert bude az srpnu
Maji vydat na jare nove album, tak na to se tesim taky. Snad vyjde hned i na LP a ja budu moct rozsirit svou sbirku.
Friga no už sem na to koukala, že vyjde i nové album..a taky sem koukala, že bych taky šla, jenže já nemám s kým a sama mi na koncert přijde blbý..ve dvou je to lepší..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje