"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 11:05

Potrefenáhusa 

No, já kupuju v Ikea peřiny i polštáře a většinu povlečení mám taky od nich, takže je to - z jednoho jedinýho obchodu na Zličíně - kompatibilní. 

Dovážet to nebudu, dej pokoj... ani nemůžu, už takhle si odtamtud vozím i koření, aviváže, sůl, wasa suchary... kromě samozřejmě hadrů. To bych potřebovala místo kufru kontejner!

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 11:19

Karja 90x70 kupuju ve Vebě, Scanquiltu, Jysku. 

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 11:53

Garfie Fakirka Taky přehýbám, ale jde mi to na nervy

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 12:48

Pinot Noir dobre vedet, diky. 

Offline Lama_z_Lana
6722 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 13:00

Karja taky mám tyhle háčky na dveřích (bych řekla podprůměrný kvality) a nezničily nic. Mám je i na papundeklový skříni a taky nic. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 14:33
Reakce na eM:

MP Meri Mám výbornou zkušenost s Nomadic Life v osadě M'Hamid, ale obavám se, že to je z ruky hodně... Zažili jsme je v roce 2007, kdy s pruvodcovanim do pouště začínali, a teď koukám, že jsou normálně na bookingu :). Jdou s dobou :).

​Díky, je to daleko, ale pořád o hodinu a půl blíž, než Merzouga. Tak uvidíme. Já vím, ze na Saharu je to ze všech větších měst daleko, ale hrozne bych to chtěla ještě jednou zažít. Klidně v menším měřítku, snad se mi podaří natrefit na něco bližšího, precijen stejně klasická tour se dvěma detma nebude úplně realizovatelná ...

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 17:04

barbucha maj tam nějakou spesl avivaz? Dost těch sucharu mivali v takových těch švédských potravinách, ve vodickovy jsem myslím ten obchod viděla 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 17:46
Reakce na Garfie:

711990

Já mám malý ikeácký polštáře, do těch velkých povlečení ho dávám naštorc a přehnu. 

​Já jsem někde viděla hezké video, jak po zapnutí povlak zmenšit, aby nebyl jen přehnutý. My máme totiž polštáře s paměťovou pěnou a to je přesně půlka toho klasického. Jen to neumím vysvětlit. Povlíkne se to, zapne a vstrčí jakoby kolem polštáře dovnitř, udělá se taková kapsa. Dobře to drží. 

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 17:47

Renusatko  Ty jo, to znám vlastně!!! Takhle jsem viděla povlečený polštář v jednom japonském hotelu, říkala jsem si, že si to musím zapamatovat a pustila to z hlavy!!!  Dík za připomenutí, vyzkouším to, jestli si to ještě pamatuju. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2023 18:19
Reakce na Fakirka:

​Taky to tak dělám 

​To dělám dětem. Ty mají taky bůhví jaký rozměr, ale u nich člověk nikdy neví, kdy budou chtít jiný, takže zmenšovat nechci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2023 18:21

Renusatko no jasně, o tomhle přehýbání jsem myslela, že se bavíme. Do té kapsy si můžeš dát i kapesník

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 19:02

Potrefenáhusa barbucha wasa knackebroty maji ve Vodickove, my mame obri spotrebu. Dokazi i neco privest na objednani. Segre takhle vezli ta cela kola Wasa. 

Offline Vosina
příspěvků moje polička 08. srpna 2023 21:17

Prosím o případné tipy na kožní kliniku v severovýchodní části středočeského kraje nebo v Praze. Potřebuji odstranit jeden výrůstek, který se teď rozjel a začal zlobit, nabízené termíny v normální ambulanci bývají na leden až duben příštího roku. Kvůli hlídání pro synátora bohužel nemůžu jít zkoušet štěstí do ambulancí, kde se to musí celý den vysedět a doufat. Tak jsem holt smířená s tím, že si to zaplatím komplet. Mockrát díky!

Offline mitford sister
1691 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 21:43

Vosina lasermed ivana plecháčová. je to v podolí. je to moje kámoška, strašně šikovná. teď mi moc hezky odstranila výrůstky - jeden na víčku a jeden prakticky na oku, nad dolníma řasama hned vedle bulvy. jen teď dovolenkuje, až 21.8. je zpátky. recepce bere objednávky

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:00

Vosina MUDr. Diamantova ambi care, ale plati se 1400 Kc /rok, pripadne chtej jen k ni.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 11:25
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha maj tam nějakou spesl avivaz? Dost těch sucharu mivali v takových těch švédských potravinách, ve vodickovy jsem myslím ten obchod viděla 

​Kdepak spešl. Kupuju tam Softlan, ale s tím co se dá občas sehnat tady, se to nedá srovnat. A wasa chleby mívali i v Ikea, a v tý Vodičkový taky, ale obyčejný, já mám ráda se sezamem a ten jsem tady neviděla nikdy nikde.

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 12:41

barbucha Wasa se sezamem mají i normálně v Tescu.  Aspoň u nás. A na Rohlíku jsou myslím taky. 

Offline Vosina
příspěvků moje polička 09. srpna 2023 14:23

mitford sister Lamicka 
Mockrát díky, prověřím to!

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 15:23

mitford sister taky mam vyrustky takhle kolem oka, to rada slysim, ze to jde odstranit, myslite ze to umi na kazdem koznim/laseru?

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 15:42

Mne ted doslo, ze jsem nemyslela Wasa, ale tyhle knackebroty.