Karja Ty tvoje story a hlášky ![]()
. Jen tu "funkci černé kroniky" jsi neměla pokládat
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskas Neni cas na takovyhle kratochvile, ale verim, ze ty kraviny se mi budou furt do hlavy ukladat samy!
Prosimvás poraďte mi, mám doma už chvíli vlněnej svetr (moira?) z gap a pokaždý, když si ho pokusim vzít mi zelektrizuje tak, že mi vlasy stojí vzhůru a celej se na mě lepí, takźe ho strhnu za hrozivýho praštění statický el. a uklidim do skříně. Dá se s tím něco? Ostatní svetry mi to nedělaj, nebo jen maličko, peru všechny stejně v perwollu, aviváže mi smrdí, nepoužívam teď už (byly doby, kdy mi to vonělo).
a rovnou druhej dotaz, vy co používáte na máchání ocet, dáváte jen na bavlnu nebo i na ostatní?
Ounz vyjadriť s viem len k octu - na všetko.
slniecko dík
Blbá otázka....idem vrátiť jedno tričko do COS a chce to po mne nejaký Return Code....ten kde nájdem?
Wanda von Dunajew díky, tak zkusim ocet. Měl by bejt vlněnej, ale už nevim, já cedulky sundavam a nepamatuju si to..a pak namažu sama sebe :)
Ounz ocet je fakt na všechno ![]()
mně strašně elektrizuje jeden kašmírák, chudáci kočičky dostávaj při dotyku rány
Potrefenáhusa no, jako tenhle svetr je nenositelnej..jinak rány (elektrický) dostávám zásadně já od kočiček, to máme teda nějak blbé nastavený! :)
Ounz neříkalo se kdysi šoupnout ho na pár hodin do mrazáku? Ale fakt si nejsem jistá. ![]()
Catherinne zkusila sem ocet. Tak uvidím.
Co je ten válec mezi budovama? Na fotce je porodnice Podolí. Není to životně důležitý, ale jsem strašně zvědavá.

coralline je to přednáškový sál
Po tisícáté položená blbá otázka:...ignorovaly byste zákaz praní svetru 70% vlna a 30% polyamid???
P.S. do pračky házím všechno, kašmíráky klíďo atd. a u tohohle se nějak ostýchám![]()
coralline Mne by zase zajimalo, odkud je to focene;-)
Maureen Ignorovaly. Poprvé bych ho asi vzala v ruce.
Karja to Podoli? To je z Vyšehradu, od Starého purkrabství
Jim chce nekdo ublizit ne?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.