Mutziputzi Uf, tohle jsem viděla před deseti minutami na FB, nechápu. Hledala jsem nějakej v tom nějakej vtip. Ale asi to vtip není, co?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi Fuj, umělý teda nosím, ale že bych chtěla mít tohle a ještě za to platit to opravdu ne.
prosím vás, když po mně někdo chce rozsah 3500 znaků bez mezer a ve writeru to dole na liště píše třeba 500 slov, 3400 znaků, to je myšleno s mezerami nebo bez? ![]()
Jiná Realita A nepomohlo by ti par mezer umazat nebo pridat, aby jsi videla, jak se to cislo zmenilo??
Karja
už jsem to udělala, ale zapomněla jsem to tu smazat
Jiná Realita No vidis to! Dneska je neco ve vzduchu, takovej divnej den!
Karja no já od rána prohazuju, sníh váží tunu, protože je strašně mokrý, chytám si na zítřek školení a píšu článek a jsem asi přepracovaná
bolej mě záda a venku pořád sněží...
Mutziputzi hrôza...ale tiež rozmýšľam,ako sa funguje s takýmito nechtami.Dizajn je tiež neskutočný ![]()

Ospravedlňujem sa za veľkosť
pecka No jak, toaletni papir neskladas ale nacupujes na takovou kulicku!
Karja noooo, a co potom s tou nacupovanou kuličkou, he?! ![]()
já bych to viděla spíš tak, že s takovýmito drápy se prostě nefunguje, ale nechává se obsluhovat... tzn. nechá si jednoduše utřít zadek, protože to se bez poranění zvládnout nedá! ![]()
No, já fakt asi neumim s těma ešopama. Jsem fakt pitommá, nebo se na zalandu nejde dostat na nějaké rozměry u velkostí?
Zarinya aha! jakože jsou vlastně multifunkční...?! ![]()
Lama_z_Lana https://www.zalando.cz/rains-breaker-vodotesna-bunda-faded-blue-ri0210001-k13.html
Sjeď o kousek níž a tam je vlevo Popis, Velikost a střih,... tak klikni na vel. a střih, pod tím se ti rozbalí, to co potřebuješ. Moc popisu od nich ale nečekej.![]()
Poéma Dík! No fakt je tam kulový. U sukně, co se mi líbí, je popsaná jén délka. Já bych potřebovala vědět hlavně rozměr v pase. Achjo ![]()
Lama_z_Lana Jestli to není nějaká privátní značka Zalanda tak bych zkusila si otevřít přímo eshop té konkrétní značky a podívat se, jestli rozměry třeba nemají tam?
Karoleena To mě taky napadlo, akorát když zadám název značky, tak mě to odkazuje jenom na zalando, takže asi je ![]()
Lama_z_Lana zalando tyhle rozmery bohuzel nema uvedene, tabulky meli jeste tak tri roky zpet, ale pak to zrusili![]()
Friga Jsou to zlatíčka, no. Asi to budu muset risknout, vracení by am snad neměl bejt takovej problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.