711990 Krehutka Tak já mu řeknu že by se měl mít víc rád a přijmout se jaký je. Je to totiž pro chlapa, kterej si sám sebou jistej na 100 %
Takže fakt radši tu kalciovku, než aby mě zabil, ne?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Co to tady melete, jste se všechny pomátly nebo co?! ![]()
Krehutka jak jsem psala, nemáš to v DNA a yomi ..to nepřijetí se. A to pak opary jedou jak divý![]()
Vy čo sa nemáte rady, pomohlo vám rozjímanie? Ja som si natrela pusu červeným rúžom a dobrý.
Janulik03 rozjímaní se dobře dělá s lahvinkou vína..to jde pak samo![]()
stes akorát ty konce nejsou pak vždycky uplně optimistické ...
Potrefenáhusa no záleží na množství..jedna lahvinka opici nedělá..a taky na rozpoložení..někdy to končí sebeláskou a jindy sebelítostí
stes hele neni to opar, je to ekzem, to nebude yoni, tu uz jsem nasla
. ja asi naopak trpim prilisnou sebelaskou, jsem si doprala rtenku a nedopadlo to, no.
Krehutka jojo, kdo hledá, najde ![]()
stes len si človek potom nepamätá k čomu vlastne dospel
A proto takové věci podnikám zásadně tehdy, když nepotřebuju k ničemu dospívat ![]()
Janulik03 což teda taky není někdy na škodu
dzizisketa no ved
stes máš pravdu, predsedo
Kam byste šli v Praze pro dobrý škvarky? Kupuju je v Naše maso, ale třeba je jinde mají lepší...
.
stes Tak na to nepotřebuji certifikovanou sexuální kněžku,stačí mi atestovaná lékařka, ta ji zatím našla vždycky. Tomu kdo tápe bych doporučila žiletku a trochu mýdla.
999 neměla jsem skvarky, jen sádlo, a to mi přišlo luxusní - od real meat society (teď mám vyskvareny z domácí zabijacky a dost mi smrdí, to z TRMS bylo mnohem lepší)
Krehutka
auvajs
Před týdnem jsem se tady ptala, kdo doručuje Marks and Spencer, tak si odpovím sama, aspoň v Brně to je In Time. Že to nebylo in time, ale trochu později bych jim i odpustila, ale že najdu balíček mrštěný na chodníku před vraty, to je na mě trochu silné kafe. Ridič tedy celou situaci jistil ze zálohy v autě, asi aby nedošlo k zcizení. Můj nevěřícný a konsternovaný výraz si vyložil tak, že nevím, co s tím balíkem dělat a povzbuzujícím máváním mě chtěl ujistil, že si jej opravdu mohu vzít. Sice stačil odjet, ale můj nasraný mail jej stejně dostihne!!
Potrefenáhusa Ty jo díky, úplně jsem na ně zapomněla. Asi jsem si to spojila s Maso a kobliha a myslela jsem si, že taky skončili.
999 doufam, ze ne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.