Dadoo stáhla jsem si jako audioknihu od A.Mornštajnové Hana...naprosto vynikající
a Hotýlek..taky super!!!...chystám se koupit Slepou mapu...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Maureen ja je vsechny 3 miluju. Ty zdánlivě nesouvisející osudy jak se pěkně poskládají.. ![]()
Dadoo Jsem ráda, že jsem ti pomohla :-).
Krehutka Prosím tě, nenotovaly jsme si jednou spolu, ze dvě kila dolu, vypadáme dobře oblečený, dvě kila nahoru, vypadáme dobře nahý? :-).
999 Opravdu pomohla. Přesně takové ťuknutí jsem potřebovala. Knížka je nejlepší nápad ![]()
Maureen právě mě napadlo, kterou knihu od Morštajnové koupit..a říkala jsem si, že se i na to ptát už bude otravné, takže děkuji, kápla jsi mi do noty.
Bude to Morštajnová, nejlépe Hana. A možná koupím i další, ty dám dcerám a neteři. Ať si holky mezistátně povyměňují ![]()
Moc děkuju všem ![]()
999 jo
. ja ted makam tom obleceni
.
Dadoo koupila bych Hanu...silný příběh,strhující...
Vyreseno.:-)
Lidi, nevim kam to dat, ale prave mi prislo do mailu, ze utekly emailove adresy a hesla z MyHeritage. Vim, ze to tady jednu dobu celkem frcelo. Pokud pouzivate stejne heslo a email i nekde jinde a je to dulezite (email, soc. site, banky, prace etc.), tak si ho tam radsi zmente a na MyHerirage taky.
Sorry za blbe zpravy.
999 to vypada hodne dobre!!
me by teda asi kaloricke tabulky samovolne odhlasily, mozna i odregistrovaly.
![]()
Já si zas nejdřív říkala, co to je za divný kafe. ![]()
continuity fiha:-/ no ja tomu jdu vylozene naproti, vcera jsem zprovoznila apple pay![]()
viktorka_od splavu mně to nejde![]()
Mutziputzi jako ani aktivovat nebo platit v obchode?
viktorka_od splavu já nemam Visu a Spořka to přes MC nejede
Mutziputzi ahaa, ja se musela podivat co vlastne mam:-) no tak kdyz uz mi nevysla e-sim tak aspon toto fachci jak ma:P
continuity super...a ja teraz zisťujem, že som heslo zabudla
....
to ma privádza k otázke na tie aplikácie, kde si človek ukladá všetky heslá, tým pádom si musí pamätať len jedno? Je to bezpečné??
A ešte OT, keď som si ťa tu už drapla. Už druhý deň mi nejde Office, ani mne, dcéra prehlásila, že na jej nb jej už nejde dlhšie, platby som skontrolovala. Prosím, nevieš, čo môže byť problém?
nemáte někdo chuť a čas?
barbucha totiž dnes ulehla s těžkou rýmičkou, a tak se uvolnil jeden lístek:
Kauza pražské kavárny, Švandovo divadlo, Praha, 19:00 hod. 22.2.2019
(prej je to furt vyprodaný...)
edit - vyřízeno... jo a oprava: bylo to CRY BABY CRY
Dadoo Mornštajnová super a ještě zkus kouknout na Marie a Magdalény od Lenky Civade. Je to moc hezké, taková generační výpověď o čtyřech ženách jednoho rodu, každá svůj život prožívá v jiné etapě 20. století u nás (okupace, kolektivizace, normalizace...) a navíc autorka je Češka žijící ve Francii, což je ve tvém připadě i takové vtipné :-)
Garfie moc dekuju, to je super tip![]()
slniecko password vaulty su v pohode. Keepass alebo lastpass sa da doporucit. Na tie extra citlive hesla nepouzivam cloudove verzie/ alebo mam zapnutu dvojfaktorovu autentizaciu, smsky maju bezpecnostne problemy, ale uprimne, je to vzdy lepsie ako len heslo. Mna certi beru, pokial chce eshop alebo nejaka ina nezaujimava sluzba heslo s velkou komplexitou ( velke, male pismena, cisla, vsetko naraz). Dost casto to nemaju prilis dobre zabezpecene, ludia tam v zufalstve naperu rovnake heslo ako na FB a nestasie je na svete.
Office neviem, co mate za licencie? Zavolala/ napisala by som normalne na podporu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.