"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. března 2019 07:58

ja se taky ze zeptam uplne blbe, doted jsem to neresila, nikdy jsem nemusela. 

Jak resite v praci bezna lehka onemocneni - silna ryma, pripadne mirna teplota....

Nebudu lhat, dovolenou setrim na prazdniny pro deti (nemam je kam dat), uz vidim moji obvodacku, jak mi dava PN. Vetsinou to resim HO po domluve se sefem, ale to jde na max 2 - 3 dny a ne moc casto.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 18. března 2019 08:03

Candance sick days

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. března 2019 08:12

zlatahouba oficialne nemame

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 18. března 2019 08:55

Miru moc pěkně ušité a z kvalitní látky , cigaretového strihu sem koupila v Massimo dutty. Nevím ale, jestli to byla náhoda nebo pravidlo.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 18. března 2019 09:03

Candance zruším objednávky a zůstanu doma.  S kapesnikem u nosu se stejně pracovat nedá. Sice nemusím řešit dovolenou, ale kdyby to bylo často, je to nemilé a taky finančně náročné. Každý den, kdy se nepracuje je poznat. 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 18. března 2019 09:05

Candance Proč by lékařka neměla při teplotě vystavit neschopenku? S teplotou bych do práce nešla. 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 18. března 2019 09:07

Candance jako že by ti obvodacka nechtěla dát PN? Tak toho bych se absolutně nebála!  Rozhodují subjektivní pocity (při objektivních duvodech)  Prostě se necítíš schopna chodit do práce. Doktor si nedovolí nerespektovat tvůj stav. Normálně si o tu PN řekni. Pokud ti není dobré, nemůže ignorovat tvůj stav. Pokud bys na ulici omdlela, nebo třeba měla komplikace a ona tě předtím odmítla uznat, měla by problém. A velký.

Ja kdykoli jdu k MUDr, vždycky se cítím jako podly stimulant, který se dere o něco, na co nemá nárok. Vždycky se bojím, že mě vyhodí, protože mi je málo blbě No, ještě se to nestalo, spíš naopak, vzdycha, že zase nechci PN nebo že už chci jít do práce.

Ale taky mě zná, ví, že jdu až když je fakt zle.  Ale já se svých blbých strachů nezbavím.

Normálně to MUDr řekni. Je mi zle, potřebuji zůstat doma. Nemůže tě odmítnout. 

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 18. března 2019 09:34

Candance HO je jasny kdyz to jde, sick days mame ale to jsou jen tri dny v roce, ev. nahradni volno - jak casto tak byvas nemocna? pri rymecce mi chodit sedet do cekarny prijde jako blbost. obvykle mi staci jeden den zustat lezet v posteli, ale fakt lezet a nedelat nic. bud se z toho vyklube fakt nemoc na neschopenku, nebo to prejde. s rymou bez teploty doma nezustavam, to by fakt neslo

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 18. března 2019 09:42

viktorka_od splavu ty kejchající a prskající lidi s rýmou mi přijdou nejvíc na zabití, i když teplotu nemaj, dělá mi to kolegyně, která mi nakráčí do kanceláře, oznámí, že jí je děsně blbě a kejchne na všechny strany, ani si nezakryje hubu rukou ...

ale je to blbý jinak, my sick days ano HO oficiálně nemáme, takže to řešíme jedním dnem volna neoficiálně a pokud by to bylo na dýl, holt dovolená nebo PN. Jinak mi tu máme dost detašovaný pracoviště, každej sedí ve svý kanceláři a nemusíme se teoreticky za den ani potkat, takže mi nevadí, že sem někdo leze s rýmou, ale ať to proboha nechodí prskat rovnou na mě

Offline Miru
16879 příspěvků moje polička 18. března 2019 09:44

Catherinne 

Díky

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 18. března 2019 09:46

Potrefenáhusa mne takhle jeste uprskana kolegyne zacla svou oblizanou lzici vrtt do myho jidla na taliri strasne se divila ze jsem vstala a odesla. stokrat radsi hladem, nez nemocna

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 18. března 2019 09:47

viktorka_od splavu  nene!!!

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 18. března 2019 09:48

viktorka_od splavu No i kdyby byla zdravá jak řípa, tak je to mega WTF 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 18. března 2019 10:05

viktorka_od splavu Ty vogo! Jako do myho jidla nesmi nikdo sahnout krome malejch hladovejch deti!!!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. března 2019 10:53

viktorka_od splavu já jsem jednou byla na jednání na celkem vysoké úrovni, protistrana byli dva elegantní pánové. Na stole bylo občerstvení včetně nějakých křupek. No a jeden z těch elegantních pánů začal hovořit, líčil svoje vize a jak tak před ním ležela ta mísa, tak začal ty křupky brát po jedné do ruky, vždycky ji pěkně požmoulal a pak ji hodil zpátky! A tak pořád dokola, a mluvil a mluvil. Samozřejmě my jsme dávno neposlouchali, co říká, ale snažili jsme se nezačít se smát nebo plakat. Ten druhý pán takovou delší chvíli nevěřícně na kolegu civěl a po nějaké šesté křupce se naklonil a misku odsunul z dosahu mluvčího. Já jsem měla úplně rozkousané rty, jak jsem se snažila udržet vážnou tvář  

Nicméně strkat svojí lžíci do cizího jídla...  i moje dvouletá dcera už ví, že se to nedělá.

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 18. března 2019 11:21

Prosim vas, vy, co jste si loni koupily ty umelohmotny Birkeny (ted mě napada asi jenviktorka_od splavu ), jak jste s nima po sezoně spokojeny? Pujdou vzit jeste letos? Nebo jsou uz moc jety? Zkratka vydrzej neco?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. března 2019 11:23

Karlicka bílý teda nee a už bych si je nekoupila

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 18. března 2019 11:24

Mutziputzi skrzeva spinu? Nebo se seslaply?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. března 2019 11:27

Karlicka tak s bílejma na špínu nemám právo nadávat, ale sešláply se a celkově mi byly na noze nepříjemný

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 18. března 2019 11:28

Mutziputzi no, nepotesila jsi me