barbucha to už dělám dva dny...dnes mi to mohlo při pohledu ven srdce utrhnout. To by se tak běhalo, termín se blíží...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jo, dneska bylo fakt krásně
Já se plahočila s kočárem a srdce mi to div neutrhlo taky ![]()
barbucha víš jak, sytý hladovému nevěří! ![]()
Nevěří, nevěří... haranti by měli dostávat míň žrádla, jinak se jim na to příště vykašlu
A eště ke všemu jsem se doplazila k jedný otevřený zahrádce, objednala si malý pivko abych nepadla vysílením... a v ten moment se ta havěť probudila a začla ječet jak na lesy!
Že já taky nezůstala v posteli, ti řeknu teda ![]()
barbucha tak v posteli byl klid, to je pravda. Kočky jsou skvělý parťáci na marodění. Akorát ti po nějaké době začnou mravenčit nohy...
barbucha já dnes taky drandila s kočárem, s neteřinkou, a ta zas byla tak hodná, hodinu a půl chrněla jak andílek a prej v noci spí od sedmi do šesti a to prej se teď budí nějak brzy, normálka 19-7:-O tak nevim, to bude asi kukačka, ta neni k nám do rodiny![]()
Ke mně by se hodila ![]()
barbucha tak ke mně teď taky, ale rozhodně ne když jsem ještě jezdila v kočárku:D
Catherinne Některé zákaznice nemají rozum, stejně jak pacienti. Byla jsem nemocná a ještě mi není moc dobře, to je věta, kterou nesnáším. Jen já jsem s nima 10 minut, vyvětrám a vydesinfikuju, ty tam seš dlouho dobu. Ach jo. Asi ti nezbývá než to vyležet, jak už něco lapíš, tak je pozdě.
viktorka_od splavu začala novou éru hodných dětí.
Renusatko no to mi povídej. Předběžně jsem odvolala zítřejší práci ![]()
Tak to já si jak jsem jezdila v kočárku po těch sto letech už nepamatuju
Ani jsem nikdy neslyšela, že by si rodiče stěžovali že jsme snad v noci votravovali... bodejť by si stěžovali, když se jelo v módu "dítě má být vidět, nikoli slyšet" - a tak počítám, že jsme radši spali ![]()
Catherinne Některé zákaznice nemají rozum, stejně jak pacienti. Byla jsem nemocná a ještě mi není moc dobře, to je věta, kterou nesnáším.
Z tohohle úplně lezu po zdi! Zvlášť, když ti to vypráví kolegyně - pokud možno z jednoho metru a přidá k dobrýmu teplotu, kterou si ráno naměřila. A děje se to furt, furt!!!
No a to nám budou zítra doma měnit okna, takže o nějaké postelové idylce si můžu nechat zdát. Naštěstí to budou jen křídla oken, rám zůstává, ale i tak mají v plánu být tady šest hodin. Budou to upravovat, předělávat panty...No už se těším ![]()
Kde nebo jaké značky rády nakupujete kvalitní kalhoty.?
Já v podstatě nevím, které obchody(kamenné či eshopy), když bych chtěla něco relativně in.
Pokud možno, ne z ciziny,
a ne kuloty.
Nejraději klasický rovný střih, úzký i široký, klidně military styl, když džínovina či pevné plátno, tak nejraději bez elasthanu.
Kde bych se měla, prosím, kouknout.?
Miru jestli to musí být česká výroba, tak Timoure et Group
...asi jsem se vyjádřila blbě![]()
Myslím to tak, abych nemusela objednávat ze zahraničního eshopu![]()
Miru jsem ve správném vlákně, tak se blbě zeptam, čím vadí zahraniční e-shop?
Není blbých dotazů...
...já neumím dostatečně jazyk, nemám paypal, prostě jsem v něčem nemožná, noo![]()
...no, ale tak šlo by, že bych třeba někoho poprosila o spolupráci. Kdyby šlo o kalhoty, ze kterých bych si sedla na zadek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí