"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 14. srpna 2019 20:58

Nevite prosim jestli se v CZ da koupit produkt s CBD? (bez THC) nevim jak to je ted s legislativou. Treba olej nebo tak neco. 

edit:preklep

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. srpna 2019 21:10

0zero7 Dneska už mám fakt dost. Čtu jestli v CA a říkám si C&A, to mají nějakou novou kolekci z konopí? A proč by mělo THC vadit a jak by se do těch hader dostalo? Pak náhlé osvícení, jo olej? Takže kosmetika? Moment, v CA prodávají kosmetiku? .... na marná jsem, fakt

Jestli teda CA znamená Canada, tak nevím, jestli je to překlep z CR, tak tady koupíš z konopného sortimentu hodně (masti, krémy atd.).

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 14. srpna 2019 23:26

Krehutka JJ preklep, pardon! A dekuji. Shanim neco co lze uzivat vnitrne (na MS). CBD by mohlo pomoct. Ja jsem to zkousela na svaly a zada a fajn to je, jenom teda bez THC.

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 14. srpna 2019 23:29

Krehutka Divala jsem se online, ale jsou to samo jine produkty protoze vyvazeni atd, tak bych to spis chtela na doporuceni. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. srpna 2019 23:52

0zero7 tak na MS (jestli je to roztrousena skleroza) se myslim da dostat marihuana i na predpis v lekarne- otazka teda je, jak jsou zasobeni, vim, ze v minulosti mel licenci snad jeden dodavatel a ten nestihal + teda cena nesrovnatelne vyssi s "trhem". Bez THC to ale asi nema ty zdravotni ucinky, ne? 

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 06:40

0zero7 zkus se poptat po Fenixovych slzach, neoficialne samozrejme. v CR nejde normalne zakoupit, sehnat se ale da a neni to trestne.

helemese ted koukam ze uz se toho chopila ruka trhu a jde koupit verze bez thc normalne na netu v tom pripade ale nevim zda to ma nejaky ucinek... ty prave zarucene.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 07:31

Neznáte nějaký zázrak na štípance komárů? Když kouknu na nabídku v lékárně jsou toho mraky, ale funguje to? Třeba na levé noze mám 27 štípanců, takže celé tělo odhaduju na 100. Asi se zblázním. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 08:00

Catherinne 

Nápad - nepomohl by fenistil v kapkách?

Offline RoSa
9965 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 08:09

Catherinne na štípance Fenistil gel nebo levandulový olej - a asi bych se zaměřila spíš na prevenci: Predator spray (používám ten pro koně a funguje výborně!)

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 08:34

Catherinne fenistil v kapkach bych zkusila

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 08:41

Catherinne After bite. Taková tyčinka z lékárny.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 08:46

Sweet Potato presne...nesnasim fenistil mast,kapky tedy neznam.Ale tycinka super.

Online baltik
4952 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 08:46

Catherinne ja jsem letos objevila stribro ve spreji, znacka alfa silver, maji to v lekarne, puvodne je to na rany, ale kdyz si tim postrikate stipanec co nejdriv po stipnuti, pred tim nez si ho rozskrabete, tak to nejdriv ochladi a po chvili o tom stipanci ani nevite a ani se neudela ten cerveny kopec

oproti ostatnim jen chladicim kremum, jen to nesrovnatelny zazrak!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 08:49
Reakce na baltik:

Catherinne ja jsem letos objevila stribro ve spreji, znacka alfa silver, maji to v lekarne, puvodne je to na rany, ale kdyz si tim postrikate stipanec co nejdriv po stipnuti, pred tim nez si ho rozskrabete, tak to nejdriv ochladi a po chvili o tom stipanci ani nevite a ani se neudela ten cerveny kopec

oproti ostatnim jen chladicim kremum, jen to nesrovnatelny zazrak!

Catherinne tycinku,a urcite prevenci( treba citronela) a do pokoje do zasuvky tablety.:-)

to co doporucuje baltik zni jako zazrak

Online baltik
4952 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 08:55

Zarinya jsem z jizni moravy, takze komaru tu mame silene, vyzkousela jsem kde co za ty roky a toto je fakt uplne jina liga (jen se to rychle spotrebuje a je to takovy bily prasek po nastrikani)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 09:00

baltik ja to nastesti doma vubec nepotrebuju,jen v Recku,rada se priucim,nesnasim stipance a ani masticky na co se pak lepi obleceni,je clovek furt olepenej...brrr

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 09:01

Díky moc všem

baltik zázrak koupím, ale byli jsme tam od soboty, takže rozškrábané to už bohužel mám. Já už se fakt těšila domů. V pokoji, kde jsme spali, v zásuvce něco bylo, ale oni tam byli hajzli úplně všude. Kousali u jídla, jen tak na lavičce a bohužel i na toaletě. Je to nádherná chaloupka u lesa a potoka, ale tohle jsem ještě nezažila.

Jako prevenci tam zase nějakou dobu nepojedu...

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 09:05

Zarinya Mně teda fenistil gel nevadí, ale tohle je účinnější.

Kapky dřív bývaly jen na předpis, teď nevím.

Ještě je i jedna octanová mast na kousance, ale ta je spíš na takové ty případy, kdy ta mrcha rafla tak blbě, že to oteklo a nejen svědí, ale i bolí.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 09:07

Sweet Potato mne vadi kvuli tomu oblemcani a dokud to nesetres o gauc,triko,ubrus tak to mas...fuj.tycka zaschne hned.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. srpna 2019 09:09

Catherinne ale na rozskrabany se radsi porad v lekarne,mohlo by se to zanitit.

To se mi stalo ted v recku u vosiho bodnuti,a oteklo to.