"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline jerry
10914 příspěvků moje polička 11. srpna 2019 09:02
Reakce na Černá kočka:

A Metallique to samé. Čekala bych novinku vystavenou někde na očích a oni ji mají v nejspodnější polici skoro na zemi.

​Souhlas, taky jsem ji nemohla nejdřív najít (OC Palladium) - byla zamíchaná mezi ostatním fordovským mainstreamem, ani cedulka "novinka" u ní nebyla. 

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 11. srpna 2019 16:23

Nějaký tip na chytrý mobil pro třeťáka? Už nás mobilmánie bohužel dohnala

Online viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 11. srpna 2019 16:29

brrr nic konkrétního neporadím, jen můžu říct že se mi neosvědčilo pořizovat nějaké levnější herky s tím že "to stačí" případně že to dítě ztratí, rozbije.. jako jo, ztratí rozbije jasně, ale s herkama byly vždycky akorát problémy, který řeší kdo? no rodiče.. a ještě jsem to neuměla ovládat, děsnej vopruz. takže pro klid můžu doporučit prostě totéž co máte vy, na co jste zvyklí a funguje. pokud máte drahé modely, a takového "šikulu" co já, který jeden mobil utopil hned asi třetí den poté, co ho dostal atd atd, tak to samé ale bazarové 

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 11. srpna 2019 17:07

viktorka_od splavu My máme tlačítkové a ty dítko odmítá. Nechápu proč.

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 11. srpna 2019 19:05
Reakce na brrr:

Nějaký tip na chytrý mobil pro třeťáka? Už nás mobilmánie bohužel dohnala

​no nevím do jaké cenové relace se potřebujete dostat, ale možná by byl dobrý nějaký z řady xiaomi. Jsou poměrně dobře vybavené a přitom poměr cena-výkon je víc než slušný. Určitě by vám v prodejně poradili (a čte se to šaomi :) )

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 11. srpna 2019 20:56

Torrah Dítko si vybralo Honor, ale trochu se zaseklo, když jsme zjistili, že to patří pod Huawei.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 12. srpna 2019 09:10

brrr my treba s muzem mame samsung, protoze to mame propojede s prehravacem na hudbu a tv. Takze deti jednou taky dostanou samsung. V Praci jsem mela Huawai a prisel mi to uzivatelsky nepohodlny, ale asi jde o zvyk. Ted muz prinesl domu samsung a20e, ma ho pro nekoho do prace, docela by se mi pro dite libil. 

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 12. srpna 2019 09:34

Lamicka Dík za tip, nějak to doma probereme, hlavně se tím musíme prokousat. Jak ty chytré mobily nemáme, tak moc nevíme, co všechno po tom chtít.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 12. srpna 2019 09:57

brrr dcera mobil jeste nema, ale predpokladam, ze 3. trida bude zlomova... ale predpokladam, ze bude chtit fotak, videa a data na komunikaci se spoluzaky a jestli bude hrat nejake hry?

Pak je otazka, jestli si chytry mobil taky neporidit, abyste nemeli lepsi kontrolu. Muzete si nainstalovat parents control, tam lze urcit kolik dat muze cerpat a trochu kontrolovat, co tam vlastne dela. Nerikam hlidat, ale obcasna kontrola u takhle malych deti neskodi.

Kamaradka ted treba zjistila, ze si jeji dcera (10) nainstalovala IG, prestoze byla domluva, ze socialni site ne, ale jak decka jedou youtube, tak chteji sledovat youtubery i na IG. I kdyz tam nemela jedinou fotku, tak tam mela profilovku a mela otevreny ucet, pry uz ji sledovalo 5 chlapu .   

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 12. srpna 2019 10:28

Lamicka No, mi je jasné, že nás ten chytrý mobil čeká taky, vůbec z toho nejsem nadšená. Ale já nejsem nadšená ani z dítěte s mobilem.

Offline Samantha
3203 příspěvků moje polička 12. srpna 2019 11:46

V souvislosti se sledováním - četly jste tu knihu Dítě v síti?

Zajímalo by mě, zda je to nějak pro rodiče přínosné.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 12. srpna 2019 12:05

Samantha Tu neznám, ale určitě můžu doporučit tuhle pro (nejen) děti. U nás zafungovala skvěle.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 12. srpna 2019 13:01

brrr nedivim se

Online Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 12. srpna 2019 22:54

mám dotaz jak konkrétně funguje vyhledávání? V diskuzi

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 13. srpna 2019 11:05

Tak Betty Nahoře máš "hledej v diskuzi"

Jakmile zadáš slovo (a dáš vyhledat), automaticky ti to vyhodí jen témata, ale pod tím si můžeš zvolit "témata" nebo "příspěvky", takže musíš zvolit "příspěvky. Trochu komplikované :-) ale jde to.

Online Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 13. srpna 2019 15:21

Garfie děkuju, už jsem to pochopila

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 13. srpna 2019 15:57

Prosim vas, mam za ukol koupit preparat na krece v nohach, bezi na to reklama v TV a mely by to byt pravdepodobne pilulky. Nema nekdo tucha oc jde? Ja na.TV nekoukam, tak se nemam ceho chytit.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 14. srpna 2019 07:32

Mám dotaz s podobnou tématikou. Doporučily byste mi krém na klouby, konkrétně na bolavá kolena? Čeká mě pár dní na kole. Díky předem!

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 14. srpna 2019 07:39

Mirka Traumaplant  (doporučeno fakt špičkovým doktorem). A zabírá. Nebo cokoliv s kostivalem.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 14. srpna 2019 09:03

stes Díky!

edit. Doma určitě bude kostivalový krém od Justa.