"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Samantha
3203 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 12:56
Reakce na Mutziputzi:

Garfie Jsem teda krátce taky "z oboru", ale koukám že o tom vim ho*no, jenom si teda myslim, že nehrozí změna kategorie pozemku, ale spíš stavební uzávěra, tipovala bych že pro atraktivitu zmíněného developera co postavil v sousedství je právě ta zajímavá, předpokládám že kupujícím bude rád vyprávět, že vedle už nikdo nic nepostaví. Asi jediná rada je to fakt hlídat a osobně řešit, jinak může bejt člověk záhy překvapen co lze o nás bez nás.

​No tak ty jsi z oboru téměř ve všem, ovšem poprvé čtu, že o tom víš h*vno.

Tolik sebekritiky? Njn, další skládačka z pucle o tobě.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 13:04

Samantha Vitam hohobu!

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 18:54

MP Meri Já teď byla dvakrát na našem obecním zastupitelstvu (starostovi se znelíbil ředitel zš, protože nezaměstnal jeho dceru a aby ho mohli odvolat, vymysleli, že sloučí zš a mš, tím by se teda zbavili i ředitelky mš, shodou okolností manželky člena opozice ). To je taková sranda, že jsem si řekla, že budu chodit pravidelně.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 22:58

Prosím, nemáte tip na internetový obchod s pěknými a cenově přijatelnými diáři?

Offline Ginger
1209 příspěvků moje polička 09. srpna 2019 23:29
Reakce na Dalia:

Prosím, nemáte tip na internetový obchod s pěknými a cenově přijatelnými diáři?

​podivej se na iskoba.cz. https://obchod.iskoba.cz/diare/diar-skoba-2020-kapesni--11412_02637/

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 06:00

Uz jste slyseli nekdy o nekom, ze by vyhral v tech pitomejch soutezich na facebooku? Skutecne me to zajima, mam par znamych, co okomentuji kazdou blbost ale nikdy jsem neslysela, ze by ten vikendovej pobyt/listky na koncert/50 presnidavek vyhrali....

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 06:37

Karja muzu z druhe strany, v ramci sve prace ty viteze vybiram a ceny jim posilam a fakt to delam a jeste se snazim, aby vyhral pokazde nekdo jiny  :) ale teda mame souteze jen o nase vyrobky, nic draheho

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 06:46

Karja ja jo, vyhrala kdysi kamaradka a jely jsme na wellness vikend. Jinak ja jsem nevyhrala nikdy nic, ani jako dite - v soutezich jakehosi casopisu,kde slibovali,ze vyhrava kazdy.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 08:14

baltik Gatita No tak uz se mi zije lip! To je desny, jedna moje kamaradka soutezi snad o vsechno a v komentarich se hodne snazi:-D

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 08:37

Karja asi jak který obchod. Známá takto pořádá facebookový soutěže v okamžiku kdy chce "obdarovat" někoho ze známých nebo příbuzných.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 10:08
Reakce na Ginger:

​podivej se na iskoba.cz. https://obchod.iskoba.cz/diare/diar-skoba-2020-kapesni--11412_02637/

​Děkuji, koukla jsem, ale já potřebuji denní. Zde však, jestli jsem se dobředívala, nabízí jen týdenní. Každopádně jsou zajímavé a pěkné.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 11:41

Sairon muhaha, manžel má podobnú príbuznú, darčeky zásadne buď recykláty, alebo bonusy k nákupu....a v dobách, keď ešte fičali papierové pohľadnice, tak recyklovala vlaňajšie tak, že odstrihla tú popísanú stranu a poslala len tú obrázkovú a pozdrav napísala na rub. Podotýkam, že biedou rozhodne netrpela.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 12:43

Dalia a co klasika od moleskine? cenove, nevim presne, asi tak pet set a usporadani a velikosti dost variabilni. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 13:06

jinx Už mám objednaný tento ...

Offline Černá kočka
1725 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 19:34

Černá kočka jdu zrovna z Vaňkovky a chtěla jsem sem napsat, že kdo ještě nezkusil tak tam mají dole v Marionaud pomerančový Shalimar  

a v Douglasu jsem testeru Metalique trochu pustila žilou, ale ještě tam něco zbylo 

Shalimar Souffle d´Oranger jsem našla, tester byl rafinovaně schovaný za Allegoriema. Nebude to nic pro mě, pomerač tam byl, ale jenom chvilku a potom už to byl původní Souffle, což je v mém případě podivně nasládlý pudřík nasypaný v igelitovém pytlíku.

Zato Metallique se mi líbila moc, dokonce jsem si říkala, že si ji koupím, pak jsem zjistila cenu a ochladla jsem. Možná na ni opravdu dojde, ale u takhle drahé vůně si dám na čas a ještě minimálně jednou až dvakrát vyzkouším.

A na zbývající volném kousku kůže jsem zkusila úplně náhodně vybraný Chanel No. 5 L´Eau a ta vůně je tak hezká, nevím jak to popsat, kdyby to byl člověk tak bych napsala, že na mě působí hrozně křehce a mile, tu si koupím určitě. Chanel No.5 není nic pro mě, tak jsem tuhle ještě nikdy nezkoušela. Výdrž: tak 3 hodiny byla cítit dost a další tři hodiny o něco slaběji, ale to mi přišlo celkem slušné v tom vedru.

Online viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 19:47

Černá kočka pětku L'Eau jsem si koupila a obratem zase prodala - najednou byla pro mě křehká až moc. ideální se mi zdá Eau Premiere, taková na půli cesty mezi klasikou a příliš lehkou vodičkou:-)

Offline Černá kočka
1725 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 20:01

viktorka_od splavu Mně se zatím vždycky omrzely spíš sytější vůně. Takže nosím ty jemnější a sem tam proložím něčím plnokrevným.

Každopádně díky tobě jsem ten tester Souffle našla, na první pohled jsem ho tam nikde neviděla, tak jsem se ptala a paní mi řekla, že nemají, tak jsem se podívala znovu a byl tam, schovaný v druhé řadě.

A Metallique to samé. Čekala bych novinku vystavenou někde na očích a oni ji mají v nejspodnější polici skoro na zemi.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 20:28

Máte někdo zkušenost s testováním původu podle DNA, případně kde?

Online viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 10. srpna 2019 20:34

Černá kočka no přesně, metallique jsme málem přehlídly i ve dvojici, taky nechápu

jinak vůně může být jemná, ale musím ji pořád cítit, tři hodiny jsou fakt málo, hlavně když se to časem smrskne na půl hodiny:-(

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 11. srpna 2019 08:56

Mutziputzi Já koupila jako dárek tady https://www.rekreacnigenetika.cz/o-nas-kontakty

Byla jsem u nich v laboratořích osobně na exkurzi a líbilo se mi to.