continuity Hihi, naši se mě při poslední návštěvě Prahy ptali, jestli musí zdravit fakt všechny. Jo, děti ze vsi.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr na tohle se velice tesim:D a vzhledem k tomu ze do kopce vetsinou dost frflam taky tak nas zatim 2 (doufam ze uz brzo 3) muzi fakt nezavidim:)
rasaNori Já taky furt nadávám, ale byla jsem s nima sama a musela být za vzor :-)
Haha tak to chapu![]()
rasaNori to v horach plati obecne, ze po poledni se pocasi muze zhorsit a to dost rychle. Na druhou stranu, jak se s timto pravidlem maji chodit hrebenovky na vic dni, to nahodou nerekl? ![]()
Proste hory jsou nebezpecne, to se neda nic delat.
rasaNori u nas pomaha, kdyz se smerem nahoru trochu popolejza. To pak slapou s pisni na rtech. Ted jsme prave v tech Julkach objveli luxusni detskou feratku, trochu vzdusnejsi to bylo, ale nic extra tezkeho. vecna skoda, ze jsme sebou nemeli alespon uvazky pro deti a blembaky.
To s hřebenovkou mě taky napadlo, asi rychle
.
continuity ja slysela jen kousek a podle nej to je takhle no:) to je prave ono hory jsou a budou nebezpecny, ale je fajn kdyz se tahle informace dostane k co nejvice lidem, treba ubude navstevniku v zabkach nad Strbskym plesem apod:D anebo nepomuze ani svecena voda...
Ted jsme s tou 21 mesicni priserou byli na houbach, zazitek k nezaplaceni. Hory si jeste pockaj.
rasaNori zlaté žabky, já už viděla na Solisku podpatky
jako vyjely tam lanovkou, ale stejně...
Kammila moje segra beha v teniskach nebo zabkach na platforme s kocarem po lese a sbira houby. Ja jenom cekam, kdy si vymkne kotnik. ![]()
Do hor nas vodil stejnej tata ![]()
continuity Synovec ted zdravi vybrane lidi ,,dobry den pane,, a ,,dobry den madam,,. Je to desny, vetsinou tak zdravi ty, co poprve nejvic upadli do rozpaku:-D.
rasaNori kdysi dávno, asi v 15 letech, jsem došla na Hincovo pleso v plátěných teniskách, tzv. polokeckách. A po magistrále vesele chodily Němky na podpatcích. Ale naposled se mi zdálo, že jsou lidi oblečení rozumně, kromě jednoho, co šel jen v trenkách - ale měl pohory a batoh, tak asi byl připraven na všechno.
Kokoska Hele, já pamatuju, že moje babička chodila po Beskydech v podprsence (nebo to byl vršek od plavek?) a asi nebyla jediná, protože to nikoho neznepokojovalo. Takže chlap v trenkách je nic.
Kokoska kdyz jsem byla dite a pubertak, strasne mi nesedeli ty jedine pohory, co se dali sehnat. Mne v tom bolely nohy uz v prodejne. Prochodila jsem vsechno mozne v kozenych teniskach a muj muz prosel v nizkych trekovkach i Karakoram ( pak mel uz jenom skelety na ledovec). Ale to mi prijde vsechno ok, pokud clovek vi, co dela. Nakonec horske vyzvy se taky behaji v nizkych botach.
Pres caru jsou pro me vsechny slapky a podpatky, pro to nemam pochopeni.
brrr jo, bývalo to, říkalo se tomu opalovačky - moje teta je měla ušité u švadleny z barevného froté :) Mě chlapík oděný pouze do trenek nepohoršoval, jen mi to bylo trošku divné při teplotě cca 5° a drobném dešti. Ale on pelášil dost rychle, takže se určitě zahřál, a v cíli se jistě oblekl do suchých zásob z batohu.
continuity Sambo v létě nosí jen pantofle. Různé výšlapy a sporty všeho druhu nevzjímaje. Zatím se nestěžoval. A všichni kolem jsme si na to zvykli.
Kokoska Otužilec. Až potkáš takhle partičku skoronaháčů na Sněžce při mínus deseti :-)
andulka01 mně cvakaj zuby, jen se na to koukám, já jsem teplomilná.
Isca Cyklisti se zdraví, ale jen někteří a mně obvykle vyjde, že ti, které pozdravím, čučí a neodpoví, já pak rezignuju a neodpovím těm, kteří pozdravili mě (což mě mrzí)
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje