"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 09:28

brrr Já jsem chodila v plavkách po Krkonoších (určitě v podprdě, spodkem si nejsem jistá) a k tomu jednou (omylem) v nazouvacích sandálcích. Ale to mi ještě nebylo 20 a byla jsem úplně blbá a dost fyzicky zdatná. Tenkrát se to moc neřešilo. Pohory? To by mi máma nekoupila. Tatry jsem prošla v nějakých teniskách a zčernaly mi pak nehty na palcích ze sestupů, ale to asi není nic neobvyklého.

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 09:31
Jenže Tobě bylo pod 20, babičce k 60 :-)
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 09:33

brrr omlouvá nás stejná doba, kdy jsme se takto producírovaly.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:35

Tak jsem s těmi štípanci od komárů skončila včera u obvoďačky, protože to od tohoto pondělí začalo vypadat čím dál, tím hůř.  Dostala jsem mastičku s kortikoidama a mažu. Včera už to byly nalité pupence velikosti mexického dolaru a je jich 64.

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:37

Mirka Silniční cyklisti se zdraví pokývnutím, není čas :-)
Na horách zdravím jak kdy, dobrý den nebo ahoj. Na vodě ahoj. Ne běžkách bývalo ahoj, ale jak je ve stopách spousty lidí, to by jeden nezavřel pusu. Bruslaři se zdraví taky pokývnutím, na víc nemám sílu a dech :-)

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:38

Běžci mávnout rukou, šetří dech

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:38

Catherinne Nějaký jedovatý potvory? tyjo to musí být masakr. Tak mazej a nedrbej, držím palce ať to je brzy za tebou.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:41

andulka01 nedrbej, nedrbej...to se lehko řekne...

Offline Kammila
744 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 13:22

Mám dotaz k bižuterii COS: zkoušel ji někdo nějak vyčistit? Jeden řetízek s přívěskem mi úplně zčernal, asi v těch vedrech zareagoval na pot. Jako jasně za těch  pár korun, ale byl oblíbený

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 13:54

Catherinne potlapkavam, zni to strasne.. taky takhle obcas na komara zareaguji, obcas pomuze (hned!) po pichnuti potrit tea tree olejem. Tak aspon pro priste...

Offline Muslik
532 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 14:09
Reakce na Kammila:

Mám dotaz k bižuterii COS: zkoušel ji někdo nějak vyčistit? Jeden řetízek s přívěskem mi úplně zčernal, asi v těch vedrech zareagoval na pot. Jako jasně za těch  pár korun, ale byl oblíbený

​Také by mi to zajímalo. Před měsícem sem si koupila přívěsek na řetízku  - po měsíci je úplně zeleno černý ☹️

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 14:09

Mirka No ja nez jsem zjistila, ze se zdravej bezci tak jsen si myslela, ze me jeden bali, ale byl fakt hrozne hezkej, byla jsem z toho hotova, takovej ten o tri urovne vejs nez ja. Pak jsem si to jeste dlouho nalhavala. Ted na me mavaj chlapi z traktoru, je to smutny, jeste smutnejsi je, ze ani ti me nebalej ale odpovidaj na mavani diteti....

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 15:44
Offline Makara
3554 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 21:59
Reakce na Karja:

Karja 

Mirka No ja nez jsem zjistila, ze se zdravej bezci tak jsen si myslela, ze me jeden bali, ale byl fakt hrozne hezkej, byla jsem z toho hotova, takovej ten o tri urovne vejs nez ja. Pak jsem si to jeste dlouho nalhavala. Ted na me mavaj chlapi z traktoru, je to smutny, jeste smutnejsi je, ze ani ti me nebalej ale odpovidaj na mavani diteti....

Ty bys mela začít psát knížku .  Vlastně když si nechas stáhnout svoje příspěvky z Parfu a trochu je po spojujes, tak mas hotovo. 

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 17:00

Taky by se dal třeba použít lyžařský pozdrav SKOL! Ale takhle - ostatní turisty/cyklisty apod. zdravím, pokud nejdou davy jak po Václaváku. Ty děti asi všechny mají období, když jim rodiče stále vysvětlují, že mají zdravit cizí jen v okolí domu nebo pokud je zdravíme my, na které reagují zarytým mlčením v okolí domu, zato hlasitým zdravením cizích lidí dole ve vsi (a že jich tam chodí dost, naše obec je dokonce město :-) )

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 17:20

Makara Já nevím no, Nesvadbovou a podobný kecky jsem nikdy nečetla, třeba bych jejich kvalit dosáhla:-D.

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 18:20

VeronikK Zrovna dnes mne ve skalách pozdravily dvě holčičky a pak lustrovaly maminku, jestli taky pozdravila.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 18:56
Reakce na Karja:

Jo tohle teď mám celou dovolenou, takoví hezcí muži,co na dceru pořád mávají a usmívají se a já nic... Dneska jsem si dokonce myslela že na mě mrkal takovej fakt fešnej číšník, než mi došlo že ten taky mrka na dceru, co mám na klíně

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 20:43

Sairon Lepší než kdyby mrkal na manžela;-)

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 30. srpna 2019 21:06

neznate nekdo dobry zdroj na sablonu pro business case?

Jeden dodelavam pracovne a sablonu musim pouzit nasi, ale je hrozne sucha a rada bych to nalila do neceho prijemnejsiho, ale nedari se mi nic najit (potrebuju, aby to slo modifikovat co se textu tyce, nadpisy, sekce atd).