brrr Já jsem chodila v plavkách po Krkonoších (určitě v podprdě, spodkem si nejsem jistá) a k tomu jednou (omylem) v nazouvacích sandálcích. Ale to mi ještě nebylo 20 a byla jsem úplně blbá a dost fyzicky zdatná. Tenkrát se to moc neřešilo. Pohory? To by mi máma nekoupila. Tatry jsem prošla v nějakých teniskách a zčernaly mi pak nehty na palcích ze sestupů, ale to asi není nic neobvyklého.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr omlouvá nás stejná doba, kdy jsme se takto producírovaly
.
Tak jsem s těmi štípanci od komárů skončila včera u obvoďačky, protože to od tohoto pondělí začalo vypadat čím dál, tím hůř. Dostala jsem mastičku s kortikoidama a mažu. Včera už to byly nalité pupence velikosti mexického dolaru a je jich 64. ![]()
Mirka Silniční cyklisti se zdraví pokývnutím, není čas :-)
Na horách zdravím jak kdy, dobrý den nebo ahoj. Na vodě ahoj. Ne běžkách bývalo ahoj, ale jak je ve stopách spousty lidí, to by jeden nezavřel pusu. Bruslaři se zdraví taky pokývnutím, na víc nemám sílu a dech :-)
Běžci mávnout rukou, šetří dech ![]()
Catherinne Nějaký jedovatý potvory?
tyjo to musí být masakr. Tak mazej a nedrbej, držím palce ať to je brzy za tebou.
andulka01 nedrbej, nedrbej...to se lehko řekne...![]()
Mám dotaz k bižuterii COS: zkoušel ji někdo nějak vyčistit? Jeden řetízek s přívěskem mi úplně zčernal, asi v těch vedrech zareagoval na pot. Jako jasně za těch pár korun, ale byl oblíbený ![]()
Catherinne potlapkavam, zni to strasne.. taky takhle obcas na komara zareaguji, obcas pomuze (hned!) po pichnuti potrit tea tree olejem. Tak aspon pro priste...
Mám dotaz k bižuterii COS: zkoušel ji někdo nějak vyčistit? Jeden řetízek s přívěskem mi úplně zčernal, asi v těch vedrech zareagoval na pot. Jako jasně za těch pár korun, ale byl oblíbený
Také by mi to zajímalo. Před měsícem sem si koupila přívěsek na řetízku - po měsíci je úplně zeleno černý ☹️
Mirka No ja nez jsem zjistila, ze se zdravej bezci tak jsen si myslela, ze me jeden bali, ale byl fakt hrozne hezkej, byla jsem z toho hotova, takovej ten o tri urovne vejs nez ja. Pak jsem si to jeste dlouho nalhavala. Ted na me mavaj chlapi z traktoru, je to smutny, jeste smutnejsi je, ze ani ti me nebalej ale odpovidaj na mavani diteti....
Mirka No ja nez jsem zjistila, ze se zdravej bezci tak jsen si myslela, ze me jeden bali, ale byl fakt hrozne hezkej, byla jsem z toho hotova, takovej ten o tri urovne vejs nez ja. Pak jsem si to jeste dlouho nalhavala. Ted na me mavaj chlapi z traktoru, je to smutny, jeste smutnejsi je, ze ani ti me nebalej ale odpovidaj na mavani diteti....
Ty bys mela začít psát knížku
. Vlastně když si nechas stáhnout svoje příspěvky z Parfu a trochu je po spojujes, tak mas hotovo.
Taky by se dal třeba použít lyžařský pozdrav SKOL! Ale takhle - ostatní turisty/cyklisty apod. zdravím, pokud nejdou davy jak po Václaváku. Ty děti asi všechny mají období, když jim rodiče stále vysvětlují, že mají zdravit cizí jen v okolí domu nebo pokud je zdravíme my, na které reagují zarytým mlčením v okolí domu, zato hlasitým zdravením cizích lidí dole ve vsi (a že jich tam chodí dost, naše obec je dokonce město :-) )
Makara Já nevím no, Nesvadbovou a podobný kecky jsem nikdy nečetla, třeba bych jejich kvalit dosáhla:-D.
VeronikK Zrovna dnes mne ve skalách pozdravily dvě holčičky a pak lustrovaly maminku, jestli taky pozdravila.![]()
Jo tohle teď mám celou dovolenou, takoví hezcí muži,co na dceru pořád mávají a usmívají se a já nic... Dneska jsem si dokonce myslela že na mě mrkal takovej fakt fešnej číšník, než mi došlo že ten taky mrka na dceru, co mám na klíně ![]()
Sairon Lepší než kdyby mrkal na manžela;-)
neznate nekdo dobry zdroj na sablonu pro business case?
Jeden dodelavam pracovne a sablonu musim pouzit nasi, ale je hrozne sucha a rada bych to nalila do neceho prijemnejsiho, ale nedari se mi nic najit (potrebuju, aby to slo modifikovat co se textu tyce, nadpisy, sekce atd).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje