Kdo jste na IG jako Jennyfor87? Napiste mi to klidne do sz. Vetsinou si kazdeho rychle priradim, ale tady nemam ceho si chytit, zadne obrazky. Dekuji predem
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka az se ti ozve tak to napis,prosim me.![]()
Nějaká Jennyfor tu bývala, už na mp, v ikonce měla Sheldona.
Nechci tady nikoho nakazit
, ale začíná se mi dělat opar na rtu: Vůbec to neznám, netrpím na to. Čím to zastavit. Poraďte někdo prosím a já zase potichu zmizím.![]()
Sweet Potato já myslím, že měla Diane Keaton?
Kora slivovicí
Kora Hlavně něco na imunitu!! Může to být projev něčeho horšího...
Garfie to jsem úplně slyšet nechtěla.
Sweet Potato děkuju
Kora Nemusí, neboj, ale jistota je jistota ![]()
Tak Betty Aha, tak kdo měl Sheldona? Nebo možná měla napřed jeho a pak Diane?
Sweet Potato Taky mě poté napadlo , že nejdřív Sheldona
Kora za mne jedine náplast na opary compeed. Po teatree se mi to strasne rozjelo, herpesin a vectavir na mě moc nefunguje, ta náplast mi přijde zázračná (ale nekomu to nejde)
Potrefenáhusa Kora mně zas funguje jedině líh, nejlíp medicinální, případně čirá kořalka
❤️
Milé ženy, ano, jsem to já, předtím Sheldon, pak Diane. Po přesunu z MP jsem se tak nějak odmlčela, řešila jsem a ještě řeším pár morových ran, takže sem chodím čerpat sílu, hledat inspiraci, co číst, na co koukat, a ač je to paradox, tak i pocit, že mám nějakou “partu”, i když nejsem vidět.
Vím, že je to divný, číst a nepsat, ale v mé situaci není moc co psát, tak se tu mlčky raduju z každého miminka, sleduju chlupaté oblíbence, miluju vaše slovní přestřelky i to, jaká jste parta kultivovaných vzdělaných ženských, jak si umíte s životem poradit a taky je tu sranda
No a i ten instagram jsem si původně zřizovala kvůli Goliáškovi, abych po přesunu z MP neztratila kontakt na tu zrzavou smečku, která se mezitím ještě rozrostla.
Prostě vás mám všechny ráda, každá jste svá a to je skvělý.
A díky tomu, že se můžu každý večer jít podívat, co dneska “holky” dělaly, nakupovaly, nosily, vařily, četly a zažily, zvládám líp ten svůj fucking life.
Díky, ženy ❤️
Jennyfor ať je brzy líp!
Jennyfor
Drž se. Děkujeme za milá slova.
eM teď jsem dostala flašku whisky, taky může být?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje