Potrefenáhusa diky
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jennyfor To jsem ráda, že jsi se ozvala! Doufala jsem, že to tou tehdejší krizí skončilo, tohle je mi vážně líto, držím pěsti, ať je brzy líp!!!
Se teda priznam, ze nejsem schpna identifikovat tak pulku lidi ![]()
Asi hlavne proto, ze moc nesleduju zver ![]()
Jennyfor držím ti palce,a ať je brzy líp![]()
Jennyfor Dekuji za odkryti "identity". Tusila jsem, ze je to nekdo z Parfu. podle ostatnich sledujicich. Jak mam na IG obcas deti, tak si tam nechci poustet kazdeho. Drzim palce, at je vse brzy lepsi.
Jennyfor at to brzy preboli![]()
Kora to mi tak napadla historka, ako poslali kúpiť jednu pani nejaký alkohol na vydenzifikovanie a ona doniesla fľašu chardonnay :-)
Inak mne kedysi zabral vitamín B, dosť to urýchlilo proces hojenia
Kora Zovirax, už mažu druhý den
betsey jo, to mi pripomina, jak jsem v praci omylem kousla do plesnivy cokolady a vsimla si toho az pred druhym kousancem. A kolegyne pohotove otevrela portsky, abych si mohla vydezinfikovat pusu![]()
711990 Tyjo, nikdy mne nenapadlo, že čokoláda může zplesnivět. ![]()
711990 a nebyla to jenom taková ta šedá?
Potírat tea tree.
Sweet Potato me taky ne, ale ona nebyla moc kvalitni:D
Potrefenáhusa to jsem si prave myslela, ale byly na ni uplne ukazkovy puntiky nejakyho penicilinu i s chlupama
dikybohu jen bily, zadna cernozelena.
Kokoska prosím, mám dotaz ohledně tý cos košile (ta volná, co ji mají v různých barvách) dáváš ji do sušičky? Smí se? Díky
Jennyfor drž se![]()
Kora Ehm... nakazila
ale možná jsem ho měla dřív já. Zovirax mi vůbec nepomohl, až se najim, jdu na tea tree. Teď mám půlku pusy nafouklou tak, že si ji vidím ![]()
Jennyfor Tak ať je líp! A občas nám napiš.
Tuhle "partu" taky pokládám za jeden z pilířů mé snahy zvládat ony morové rány. A funguje to, mám je moc ráda.
Já teda nevím co mi na tom rtu rostlo, ale tak tři hodiny se to zvetsovalo a pak to najednou obrátilo a stejným tempem zmizelo. Třeba to vůbec nebyl opar.
Tak ať je to brzo pryč.
A díky všem za rady.
Malá anketa: Jakou variantu Netflix máte a proč?
Děkuji předem.
Ounz nemám sušičku, takže nevím. Kouknu na cedulku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje