Nevíte, jestli ještě funguje na Praze 5 ve Štefánikově ul. ta psí cukrárna/pekárna? Ronýsek má zítra narozeniny, tak bych se tam zastavila pro dort... ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz mam ji taky a v susicce v pohode.
Malá anketa: Jakou variantu Netflix máte a proč?
Děkuji předem.
Já ani nevim že je víc možností
Ale už mě taky napadlo si ho pořídit (i když nevim kdy na eště další programy budu koukat...) - akorát ani nevim jak na to. Tak jsem zvědavá na výsledek ankety aspoň ![]()
RoSa A kde že by to tam malo byť? O žiadnej pekárni neviem, ale môžem doporučiť Dog Town (Letná), ale tam je to asi na objednávku. Mala som odtiaľ vianočné koláče pre psy (ja viem :D) Potom je ešte jedna kdesi na Žižkove.
barbucha No program bude pořád stejný hádám, ale liší se počet uživatelů, stahování, HD, superextraHD... čert se v tom vyznej.
paktofonika v tom rohovým domě v pasáži, naproti KB (ten hnusnej bunkr)
Sweet Potato tu prostredni, abychom se mohli ja i sambo koukat zaroven na svych zarizenich na ruzny veci. To v tom nejlevnejsim modu nejde. Pak je myslim jeste ta verze a vetsim rozlisenim, ale to mi prislo zbytecny. Kdybych mela velky deti, platila bych tu nejdrazsi, at muze koukat kazdy clen rodiny, ten cenovej rozdil je fakt minimalni.
Potom je ešte jedna kdesi na Žižkove.
Jedna byla v Husitský, ale už před časem mi připadalo, že je zavřená![]()
A druhá je někde na Koněvově až vzadu na Jarově (ale mám dojem, že to byli stejní majitelé).
RoSa Ja myslím, že už to tam nie je. V tej pasáži je Uhelna a ešte niečo, ale psiu pekáreň som si nevšimla. Keby si to náhodou išla preskúmať tak daj vedieť, možno som slepá :D
tohle byla 5P - První pražská pekárna pro pejsky (tohle asi...), kupovala jsem tam vždycky narozeninový dorty pro Sárinku... sakra kde já to takhle narychlo seženu, jestli tam už nejsou? ![]()
jerry Tak ja nemám úplny prehľad v tomto, väčšinou "pečiem" doma :D
paktofonika do tý pekárny se dalo chodit buď z tý pasáže nebo z boku z Kartouzský
za recept díky! ale nevim, to nejspíš nestíhám... zítra totiž máme pičifuk-sraz v Plachtě (nechceš dorazit?)
edit: koukala jsem na googlemaps, a ještě v 4/2012 tam byla - teď už ne... tak mám smůlu
FB taky nic...
RoSa Ja práve v Utorky nemôžem, ale ďakujem za pozvanie :)
Chudák Ronýsek, snáď mu niečo zoženieš. ![]()
RoSa prej picifuk sraz:-D:-D
Jak se čte COS? KOS/COS?
Samantha Collection Of Style. Čtu to s K na začátku.
Samantha Čte se to KOS, jednou jsem jim psala mail kvůli proplacení poštovného pri vrácení , oni mi volali a hlásili se jako KOS. Já si to pro sebe ale stejně čtu COS :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje